Hledám kamarádku Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
11.1.14 19:43

Ahojky holky, děkuji za zprávičku. není problém:-) Barn: co to je skoro pardubická??:-))
Moc vás ráda poznám.
Jak trávíte víkend??? ;)
pááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.1.14 21:55

Ahojky, bydlím cca 10 min.od Pce autem.Ale zase tady máme lepší vzduch :) Jinak vikend trávím sama s prckem. Přítel pracuje. A co vy,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.1.14 22:31

My dnes lítali po nákupech, museli jsme udělat zásoby:-))haha… jinak zítra musím navařit, a pak odpo vyvenčit dítko, přítele aj psa:-)) máme takový 30kg štěně:-))
a to je kde když 10 min?(písni klíďo do zprávy),taky nebydlím v centru města:-)busem to mám do města také tak 15min:) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.1.14 11:43

Ahoj holky,

dnes jsme byli plavat v Chrudimi. Chodíme tam do plaváčku, jelikož v Pardubicích už měli plno. Taky máme pejska a rovnou dva :). Ráda si zajedu na kafíčko s vámi do Pardubic. Z Moravan to mám vlakem kousek. Přítel přes týden pracuje a já jsem s dcerou sama doma :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.1.14 15:42

Ahojda, já tu o víkendech nebývám, jezdíme na chalupu.. Malá se kurýruje, ale zdravá ještě na školku není :? Už mi z nich obou dohromady hrabe :) Vítám nově příchozí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
12.1.14 16:16

Ahojky, já dneska vařila, uklízela a pak byla venku s prckem.:).Taky se chystáme plavat. Musím to jen vyřídit v aquapce. Jaké je to v Chrudimi v Plaváčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
12.1.14 17:04

Taky si říkám, že s malým začnu chodit.. V dubnu manžel odjíždí dlouhodbě pryč, tak třeba abych nějak zabila čas.. S holkou jsem chodila před lety do Hastrmánka a byla jsem tam moc spokojená, tak asi zase tam..taky to máme na sídlišti, takže ideálka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.1.14 09:57

No já s malou plavat nechodila:-)) nějak se mi nechtělo:) jinak nechtěly by jste v létě chodit v Pce na bazén? co bylo léto máchala jsem moje dítko v bazénku doma na zahradě:-))
Jo jinak jsem taky vařila jak vzteklá, včera jsem omlazovala kvásek, pak jsem přemýšlela že budu péct, ale přítel nechtěl, tak budu dnes. Nasla jsem nějakou bábovku s kokosem a mákem, tak chci zaexperimentovat.
Jinak pokud by se nám urodilo mraky jablek jak před před 2 lety, letní zelená jablíčka, nechtěly by jste??:))zadáčo, páč když by jich bylo mraky, ani bychom to nestíhali doma jíst ani zavařovat:-)dala bych pak echo:)

Jinak včera jsme řešili dilema, máme doma poslední slépku, ostatní 4 mi zakouslo moje štěně, a budem na jaře trochu upravovat neco na baráku a nemáme ju kam dát, tak asi krohnout co?? :roll: a nevíte jak se taková slepica spařuje a co se z ní udělat??:) :lol:
tak pápá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.1.14 10:05

Slepici jsem nikdy nespařovala teda :lol: Bydlím celý život v paneláku :) (Ale teda doufám, že za rok touto dobou se budeme stěhovat - jen ještě nevíme kam :lol: ).

S létem nevím - já ho mívám celkem nabité, ale určitě by se nějaká chvilka našla. Teď jen vím, že dcera jede v druhé půlce července na tábor na dva týdny, tak to pojedu s malým k našim na moravu a zůstanu zhruba do půlky srpna. Co taky doma - manžel bude pryč, možná tak zajedu na chatu, když tam bude sousedka, ale jinak budu asi vesměs fakt na moravě. Popravdě se na tu roční dobu těším nejvíc, protože budu moct odjet a nebýt pořád sama, tak to bude snad rychleji utíkat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.1.14 10:10

A co tvůj muž dělá? já pojedu do Brna v létě na kukandu:) ukázat do bývalé práce sebe a dcerku:))
Jinak já se chcu taky vrátit na Moravu, já to tam tak milujuuu.
Jinak chcete do baráčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.1.14 11:54

Chceme do baráčku, ale na Moravu nemůžem, i když bychom rádi. Nejen kvůli cenám nemovitostí :lol: :lol: Chcem koupit něco tady, ale je to tak šíleně drahé, že bude zázrak, když se zadaří. Tady proto, že já mám dceru z prvního manželství, a tak ji nemůžu od taťky odvézt tak daleko. Mají skvělý vztah, takže tak..
Jinak manžel je voják a v dubnu odjíždí na půlroční misi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.1.14 12:08

My žijeme ve starším domě, tedy byl postaven v r. 1890:D ale dá nám to mraky práce k obrazu našemu, pomalinku, polehoučku malujeme a tak:-) Jo tak, to bude smutno po manžílkovi, můj přítel je kuchař, pracuje u Policie jako kuchař, takže plní bříška těmto pánům:)
Ano ty nemovitosti, to je síla:/ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.1.14 13:53

Jj, tam, kde jsem vyrůstala se ceny 120m baráčku pohybují někde kolem milionu, milionu a půl. Tady od 3,5 vejš :zed: Nám by asi taky nevadilo rekonstruovat, kdyby to bylo hned obyvatelné, aby se to dalo postupně. Jenomže ty lidi chtějí za ty ruiny takové peníze, že by si člověk myslel, že tam snad mají zlaté kliky :roll: Bohužel jsme si vybrali lokality, kde má pozemek větší cenu než barák :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
13.1.14 13:57

No, jako pozemky to je drahy, za cenu pozemku by jsi nekdy mohla mit jeste jeden dum! nam by se na zahradu vesly domy dva:D tedy s mini zahradkama, místo toho tam máme stromy s jablky, obrovsky oresak co plodí miny orechy :D jednu višen co má nechutne kysele plody:D a par rybízu, z toho plodí hodne jeden a zbytek jen par kulicek aby se nereklo.
jinak ano i ty rujny za ne chtej more penez, hruza hruza,,, :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.1.14 14:02

Jé, tak takovou zahradu velikou si přesně představujeme :) Kvůli ní chceme vlastně do baráčku :) Byli jsme se nedávno podívat na jeden dům. To ti byl tak blbě řešený barák, i když v dobrém stavu, tak starej. Pozemek nic moc velkej, hrozná řadovka, ale přesto dobrá lokalita. Barák měl hodnotu max. milion, ale chtěli za to skoro 3, jen kvůli umístění :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová