Hledám kamarádku Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
13.1.14 14:07

No s tema lokalitama to je taky vynalez co?! my mame dum taky tak zvlastne reseny, ale jsme radi ze ho mame, ale patro nemame, ani pudni vestavbu ne. :dance:
pred okny mame dve velke magnolie, reknu ti ze nekdy ta zahrada a premysleni nad tim co me zas na jare ceka za pracu desi:D potrebovala bych tu nekdy jeste jedny ruce na vic:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.1.14 14:11

Ahoj :),

oledně plavání v Chrudimi. Je to vlastně stejná organizace jako v Pardubicích, takže výuka bude asi stejná. Jen voda mi připadá chladnější tak o dva stupínky. Ve skupině je nás kolem 7 dětí a atmosféra je tam velmi příjemná. Chodíme tam s malinkou rádi.
V létě na bezén určitě ráda budu chodit. Malá plavání miluje, takže tam budem asi často :).
Taky teď bydlíme v bytě a přestavujem domeček v malé vesničce. Je to starý dům a kolem je hodně práce. Stejně jako vy se obávám jara a toho kolik tam bude práce.
Taky jsem se narodila na Moravě. Přesně v Lipníku nad Bečvou a každý měsíc tam jezdím za rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
13.1.14 14:14

Ahojky holky :), my bydlíme v bytě, ale taky toužíme po domečku. Bohužel to je nad naše možnosti. Jinak jak se máte a co felate? Já od rána litam, nestíhám. Ještě, že prcek je v pohodě. Jo, takovej slepičí vyvar je super. Dělám klasický, jako kuřecí polívku a ok. Přítel nepozná rozdíl. Ji jen kuřecí. :lol: Zatím se mějte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.1.14 14:16

Jé, z Lipníku znám jednu holčinu :)

Já k našim jezdím málo, je to fakt daleko, 200km a se dvouma dětma a benzínem za litr, se to moc často absolvovat nedá. Takže jezdíme asi 4×, max.5× do roka a asi 2-3× oni sem. Ale je to málo.. Tak chci letos využít toho, že tu muž nebude a trochu tam pobýt. Aspoň třeba nebudu upadat do depek z toho všeho tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.1.14 12:27

Ahojky:-)
tak jak se mate?
no za svymi rodici jezdim jednou za mesic, ale jak kdy. nemam to zas tak daleko.
Konecne jsme dnes rano s pritelem odstrojili stromek:-)nějak se nam ho nechtelo sklizet:))
tak papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.1.14 13:31

Ahoj :) Dneska máme válecí a rádobyuklízecí den :lol: Zítra přijede taťka na víkend, tak by bylo fajn, kdyby to tu nevypadalo, že jsem se celý týden akorát válela a nic nedělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
16.1.14 13:46

Ahoj holky :mavam:
Můžu se přidat? Je mi 32, mám dva rarachy 4,5r a 13 měsíců, bydlíme ve Starých Čívicícc, do Pardubek jezdím často.

@PetiteFillette Naši bydlí taky na Dubině, takže tam jezdím často ;)
@Michaela4 Ve Svítkově mám babičku, takže tam jsem taktéž často :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.1.14 13:59

@Alex Adrian Vítej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.1.14 17:39

@Alex Adrian hooj:-)) však čivice jsou kousek:-)) a kdepak ve Svítkově bydlí?:)
jooo a taky jsme se s malou válely, zítra měla přijet tchýňová, ale je nemocinkatá, tak až příští týden dojede.uff
o víkendu nás čeká rekonstrukce kuchyně, tedy aspoň přítel něco naznačil :roll: :lol:

přeji hezký zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
16.1.14 18:15

@Michaela4 Babi bydlí kousek od Parama v Přerovské… Kde vy? Rekonstrukci budete dělat celé kuchyně?
Nás čeká v dubnu koupelna, už mi jde z těch všech katalogů hlava kolem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.1.14 18:23

@Alex Adrin ja take na prerovske:-))) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.1.14 18:37

Á, muž přijel o den dřív :lol: Čára přes rozpočet :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.1.14 18:39

@Michaela4 Jak se bydlí ve Svítkově? My jak teď prohlížíme různě ty reality, tak to je snad jediná lokalita, která nás vůůůbec neláká. Máme strach z Parama a smradu, zasekaného mostu jako přístupové cesty do města..a tak vůbec, že je to tak bokem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.1.14 19:08

Nám se tu žije dobře, a smrad není, jen jednou do měsíce, ale prý to tu dřív bylo horší. jinak je tu klid:-)a zasekaný most už není, to jedině kdy jsou dostihy nebo zlatá přilba, ale jinak né, do města dojdeš za 20min svižnou chůzí:)a bus tu jezdí:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
16.1.14 20:18

A nevíš jak je to tam se školou? Do kolikáté třídy je? Až do 9.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová