Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky jsem tu novější materiál a rada bych se seznámila s nějakou sympatickou maminkou z Bystrce na pokec a procházky. Je mi 28 let a moje nejmladší bude Mit 15 měsíců.
Ahojky nenašla by se tady nějaká kamarádka z Brna? Je mi 22 let sice zatím nemám vlastní děti ale v Brně hlídám skoro pěti letého chlapečka tak by bylo fajn najít někoho a třeba vyrazit společně na hřiště nebo tak budu ráda když se ozvete Katka
Ahoj, v Bystrci bydlime zatim 4 mesice a taky tu moc nikoho neznam, malymu je 18 mesicu a chodivame na pisek vedle skolek na ulici Kachlikova. Snazim se ho tak nejak pomalu zaclenovat mezi ostatni deti a bylo by fajn kdyby mel nejakou kamaradku/kamarada
jinak me je 27.
Ahoj holky, my jsme taky z Bystrce. Bude mi 30,mam skoro 3letyho syna.Radi chodíme na hřište, na přehradu atd.Tak kdybyste se chtěly s prckama přidat, budem moc rádi, když se ozvete
budem se těšit na odpověďi
Ahoj! Ja 35let, syn bude mit 2,5
Snazim se o respektujici vychovu a rada bych poznala podobne naladenou maminku. Syn umi byt divocak, ale taky hodne citlivy. Vic si rozumi s holcickama nebo s nejakym tim klidnejsim klukem
Budeme se tesit na pripadnou zpravu ![]()