Kamarádka - Brno Bystrc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
574
21.3.16 20:41

Kamarádka Brno Bystrc

Ahoj maminky jsem tu novější materiál a rada bych se seznámila s nějakou sympatickou maminkou z Bystrce na pokec a procházky. Je mi 28 let a moje nejmladší bude Mit 15 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
404
3.4.16 20:18

Ahojky nenašla by se tady nějaká kamarádka z Brna? Je mi 22 let sice zatím nemám vlastní děti ale v Brně hlídám skoro pěti letého chlapečka tak by bylo fajn najít někoho a třeba vyrazit společně na hřiště nebo tak budu ráda když se ozvete Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.7.16 19:26

Ahoj, v Bystrci bydlime zatim 4 mesice a taky tu moc nikoho neznam, malymu je 18 mesicu a chodivame na pisek vedle skolek na ulici Kachlikova. Snazim se ho tak nejak pomalu zaclenovat mezi ostatni deti a bylo by fajn kdyby mel nejakou kamaradku/kamarada :-) jinak me je 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.8.16 12:35

Kamaradka Bystrc

Ahoj holky, my jsme taky z Bystrce. Bude mi 30,mam skoro 3letyho syna.Radi chodíme na hřište, na přehradu atd.Tak kdybyste se chtěly s prckama přidat, budem moc rádi, když se ozvete :) budem se těšit na odpověďi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.2.23 23:12

Kamarádka Bystrc

Ahoj! Ja 35let, syn bude mit 2,5 :srdce: Snazim se o respektujici vychovu a rada bych poznala podobne naladenou maminku. Syn umi byt divocak, ale taky hodne citlivy. Vic si rozumi s holcickama nebo s nejakym tim klidnejsim klukem :dance: Budeme se tesit na pripadnou zpravu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová