Kamarádka či ne?

39
24.8.24 08:51

Kamarádka či ne?

Ahoj, mám takový dotaz. Udržuje někdo z Vás z ex partnery kamarádský vztah? Byla jsem ve 13 letém vztahu, kdy to před cca dvouma měsíci ukončil můj ex, máme spolu 12 letého syna. On si našel novou partnerku, která se k němu naštěhovala asi po měsíčním vztahu. Chodějí mi smsky typu, záleží mi na tobě, chci aby jsi se usmívala jako dříve, chci být s tebou kamarád. Když mě vidí říká mi jak mi to sluší a podobné věci co by si asi kamarádi psát a říkat neměli. :roll: Jsem z toho zmatená a nevím co si o tom mám myslet, napsala jsem mu aby jsme se bavili jen ohledně syna a už s tím přestal. Začal mi vypisovat jak je v novém vztahu spokojený :mrgreen: jak by jste si vyložili jeho chování? :zed: Byl to můj druhý kluk od 19 let a já se z toho nějak neumím dostat. :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
674
24.8.24 08:54

Černý svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37013
24.8.24 08:56

Nechává si otevřený vrátka a když jsi to utla tak začal machrovat aby jsi věděla o co jsi přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.8.24 08:59

@Pajjjina no dokonce mi koupil prášky a poslal po synovi, popřál mi brzké uzdravení. Víte co je ale paradox? Že za deset let našeho vztahu mi neřekl, že mi to sluší a když mě potká po rozchodu, tak mi to klidně řekne :lol: kdyby to šlo, utnula bych veškeré spojení, ale kvůli synovi nemůžu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35058
24.8.24 08:59
@emik11 píše: Více

No jo, dělá si zadní vrátka. Vůbec na to nereaguj, ono ho to přestane bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.8.24 09:01

@JancaS84 otevřené vrátka? :think: Vždyť si nastěhoval domu slečnu, kterou znal měsíc :roll: a nejhorší, že to udělal synovi, to mu nějak nemůžu odpustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35058
24.8.24 09:02

Úplně utnout kontakt sice nemůžeš, ale nemusíš se s ním vůbec vybavovat. Řešit jen věci ohledně syna a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.8.24 09:06

@arinecka to je pravda, zval mě na kafe, tak ať si tam dojde s tou jeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35058
24.8.24 09:10

No a pockej az si nekoho najdes, to bude toco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32502
24.8.24 09:11

Má špatný svědomí, že tě opustil, tak si ho uklidňuje takovými zprávami. Ignorovala bych je. A řešila věci pouze kolem syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.8.24 09:12

@arinecka jo? Já jsem si myslela, že jsem mu už u zadele když mi říkal s pláčem, že mě už nemiluje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
24.8.24 09:13

@Monchichik no právě a tomu já nerozumím :roll: on tohle chtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32502
24.8.24 09:17

@emik11 no to sice chtěl, ale opustil dítě i tebe a už má jinou, takže si myslím, že nějaké výčitky mít bude…a tímhle si to svědomí chlácholí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
24.8.24 09:18

Tak když vás tak rychle vyměnil, tak se mu asi splašily hormony a on teď si neni jistý tou novou…když spolu bydlí už to neni takové jako tajný románek. Asi si jistí záda, aby se měl ke komu vrátit…kdyby to nevyšlo. Má v hlavě bramboračku…Jednej s ním jen co musíš a na nic jineho nereaguj..ani na kafíčka. Jen by ti to ubližovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27845
24.8.24 09:21

Jojo jistí si tě aby se mohl vrátit kdyby mu to s tou novou nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie