Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hanka1 ale jdi ty, děláš, jako bys tu byla týden… ta fotka není reálná ani náhodou…
a ta inzerce - kdo ví ![]()
ale ať si každý užije dle libosti… každého věc, svědomí a zdraví..
@Hanka1 návštěvník bordelu? A kdo řekl, že jsem na fotce já? ![]()
@Jabadabadu69 píše:
@VlasTinka3086 jono je to na dlouhy loktejedine zkusit par to bude mozna jednodusi
Ano je to můj životní sen a ony mě neprizvaly ![]()
@VlasTinka3086 píše:
@Lorre tak jestli chceš, dáme čtyřku
Jediné pod podminkou, že všem olizes zadky. Nemohu bez toho být
Jakoze kdyz jste nenasli zenu na pr.cani ani na Amaterech, tak tady ji najdete…?
Na webu pro maminky
Jak jsi na to prisla..?
Je tu sice velka koncentrace zen, ale nemyslim, ze sem chodi s cilem, najit nekoho na postelove radeni ve trech
A pokud preci jen ano, tak hledaji spis chlapa
I kdyz to tady asi taky ne ![]()
@VlasTinka3086 píše:
@Lorre tak jestli chceš, dáme čtyřku
Ja bych usporadala velkou gruppen party emimina
![]()
@VlasTinka3086 píše:
@Hanka1 návštěvník bordelu? A kdo řekl, že jsem na fotce já?
Tak navnadis Klopotko a pak misto tebe bude nejaka příšera
Dana jsi psala, ze jsi taky pracovala jako placená společnice…
@Hanka1 píše:
Tak navnadis Klopotko a pak misto tebe bude nejaka příšeraDana jsi psala, ze jsi taky pracovala jako placená společnice…
Tak ja stejne Klopku obdivuji, ve ctyriceti, cca dva mesice po cisari a s nadvahou po porodu (psala sama), ze se tak citi…Vsechna cest, jak si veri.
@ontarova.stara píše:
Tak ja stejne Klopku obdivuji, ve ctyriceti, cca dva mesice po cisari a s nadvahou po porodu (psala sama), ze se tak citi…Vsechna cest, jak si veri.
Tak jeji slavná hláška je, ze z frndy jí neubyde a za traktoristou byla nahazovat uz v sestinedeli, ale soudnost má - na striptanec pred Klímou to jeste není….
![]()
Kto asi jde hledat nekoho trojku na emimino
, proto si myslim, ze fotka je fake a ze jsi ten samej, co tady nekolik dni zaklada diskuze o tom, co ti intenzivne zamestnava mozek - sex ve 3.
Na eminu nehledaj, tady nenajdes, musis k nam na opusteny konec plaze, tam prisel starsi obtlusty par, chlap a zena a ruzne prapodivne vypadajici existence a protoze jsem slusne vychovana, tak jsem je hned neposlala do perdele, chlap byl se zenou, komu by to napadlo, az z nich vylezlo, ze me pozyvaji na veceru. Pak mi kamarad rekl, ze zrovna na te opustene casti plazi se grupuje tato sorta a navazuje kontakty a ja jak blbec tam vlezla, musis se nasi plazi proslapat ve 35 stupnech kilometr na konec, tam na vas ceka, co hledate. ![]()
@Hanka1 píše:
Jinak zakladatelka je odvážná s tou fotkou, já bych se teda bála, že mě nějaký návštěvník bordelu pozná, prece jen ted ta nova registračka pres Idnes…
Jen si potrebuje pokecat s maminami o tom, co ma v hlave, o trojce, to neni jeho fotka a nemyslim, ze je to zena.
Jinak zakladatelka je odvážná s tou fotkou
, já bych se teda bála, že mě nějaký návštěvník bordelu pozná, prece jen ted ta nova registračka pres Idnes…