Kamarádka do trojky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
31.1.24 15:09

Jinak zakladatelka je odvážná s tou fotkou 8o, já bych se teda bála, že mě nějaký návštěvník bordelu pozná, prece jen ted ta nova registračka pres Idnes… :think:

• Citovat
  • Upravit
24800
31.1.24 15:17

@Hanka1 ale jdi ty, děláš, jako bys tu byla týden… ta fotka není reálná ani náhodou…
a ta inzerce - kdo ví ;)
ale ať si každý užije dle libosti… každého věc, svědomí a zdraví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.24 15:20

@Hanka1 návštěvník bordelu? A kdo řekl, že jsem na fotce já? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30569
31.1.24 16:29
@Jabadabadu69 píše:
@VlasTinka3086 jono je to na dlouhy lokte :lol: jedine zkusit par to bude mozna jednodusi

Ano je to můj životní sen a ony mě neprizvaly :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.24 16:37

@Lorre tak jestli chceš, dáme čtyřku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30569
31.1.24 17:14
@VlasTinka3086 píše:

Jediné pod podminkou, že všem olizes zadky. Nemohu bez toho být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.1.24 17:20
@Lucy75 píše:
@Hanka1 ale jdi ty, děláš, jako bys tu byla týden… ta fotka není reálná ani náhodou…
a ta inzerce - kdo ví ;)
ale ať si každý užije dle libosti… každého věc, svědomí a zdraví..

Tak zkusit jsem to musela…. ;) Jo at si holky užijí :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
31.1.24 17:30

Jakoze kdyz jste nenasli zenu na pr.cani ani na Amaterech, tak tady ji najdete…? :lol: 8o Na webu pro maminky :mrgreen: Jak jsi na to prisla..? :think: :* Je tu sice velka koncentrace zen, ale nemyslim, ze sem chodi s cilem, najit nekoho na postelove radeni ve trech :lol: A pokud preci jen ano, tak hledaji spis chlapa ;) I kdyz to tady asi taky ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
31.1.24 17:32
@VlasTinka3086 píše:

Ja bych usporadala velkou gruppen party emimina :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
31.1.24 17:38
@VlasTinka3086 píše:
@Hanka1 návštěvník bordelu? A kdo řekl, že jsem na fotce já? :wink:

Tak navnadis Klopotko a pak misto tebe bude nejaka příšera :P Dana jsi psala, ze jsi taky pracovala jako placená společnice…

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
31.1.24 17:51
@Hanka1 píše:
Tak navnadis Klopotko a pak misto tebe bude nejaka příšera :P Dana jsi psala, ze jsi taky pracovala jako placená společnice…

Tak ja stejne Klopku obdivuji, ve ctyriceti, cca dva mesice po cisari a s nadvahou po porodu (psala sama), ze se tak citi…Vsechna cest, jak si veri.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
31.1.24 18:11
@ontarova.stara píše:
Tak ja stejne Klopku obdivuji, ve ctyriceti, cca dva mesice po cisari a s nadvahou po porodu (psala sama), ze se tak citi…Vsechna cest, jak si veri.

Tak jeji slavná hláška je, ze z frndy jí neubyde a za traktoristou byla nahazovat uz v sestinedeli, ale soudnost má - na striptanec pred Klímou to jeste není…. :P ;)

• Citovat
  • Upravit
17874
31.1.24 18:42

Kto asi jde hledat nekoho trojku na emimino :-), proto si myslim, ze fotka je fake a ze jsi ten samej, co tady nekolik dni zaklada diskuze o tom, co ti intenzivne zamestnava mozek - sex ve 3.

Na eminu nehledaj, tady nenajdes, musis k nam na opusteny konec plaze, tam prisel starsi obtlusty par, chlap a zena a ruzne prapodivne vypadajici existence a protoze jsem slusne vychovana, tak jsem je hned neposlala do perdele, chlap byl se zenou, komu by to napadlo, az z nich vylezlo, ze me pozyvaji na veceru. Pak mi kamarad rekl, ze zrovna na te opustene casti plazi se grupuje tato sorta a navazuje kontakty a ja jak blbec tam vlezla, musis se nasi plazi proslapat ve 35 stupnech kilometr na konec, tam na vas ceka, co hledate. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17874
31.1.24 19:05
@Hanka1 píše:
Jinak zakladatelka je odvážná s tou fotkou 8o, já bych se teda bála, že mě nějaký návštěvník bordelu pozná, prece jen ted ta nova registračka pres Idnes… :think:

Jen si potrebuje pokecat s maminami o tom, co ma v hlave, o trojce, to neni jeho fotka a nemyslim, ze je to zena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
7.2.24 08:08

@Hanka1 to bude bolet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie