Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj nevíte někdo, kde bych našel nebo kde se hledají inzerce kdy starší ženy hledají mladé zajíčky na sex. Zahraničí i ČR. Kdy si za to zaplatí. Děkuji. ![]()
@Honzaprotebe píše:
Ahoj nevíte někdo, kde bych našel nebo kde se hledají inzerce kdy starší ženy hledají mladé zajíčky na sex. Zahraničí i ČR. Kdy si za to zaplatí. Děkuji.
Tady asi těžko. Chceš být gigolo jo?
Fuj. Proc sem porad ti chlapci lezou?
Nezajima, jdi pryc.
Jsou jine servery, kde se tohle da resit, ne diskuzni web pro matky s detmi ![]()
To zpravidla někde nějakou potkas a když ona uzná, ze bys byl vhodný a hodil se ji, pozve si tě sama na sex. Takhle to dělala kolegyně, někde byla, někoho videla, řekla mu, ať jde s ni, a on šel
![]()
Jo a šance se zvyšuje, když bys dělal kurýra ![]()
@arinecka píše:
Tady asi těžko. Chceš být gigolo jo?
Ano
@Svetluska55 píše:
Fuj. Proc sem porad ti chlapci lezou?
Nezajima, jdi pryc.
Jsou jine servery, kde se tohle da resit, ne diskuzni web pro matky s detmi
ježiš proč hned ten blicí smajlík?
matka s dětmi nemůže zatoužit po zajdovi? ![]()
Nebo takto, ano, tématicky se to sem moc nehodí a měl by jít chlapec lovit jinam, kde to bude více perspektivní, ale za a) chtěl jen radu, kam a za b) tady to prudérní pohoršování s blicím smajlíkem mi přijde na stejné úrovni jako to, nad čím se tu pohoršuješ.
@Amalthea píše:
ježiš proč hned ten blicí smajlík?matka s dětmi nemůže zatoužit po zajdovi?
Nebo takto, ano, tématicky se to sem moc nehodí a měl by jít chlapec lovit jinam, kde to bude více perspektivní, ale za a) chtěl jen radu, kam a za b) tady to prudérní pohoršování s blicím smajlíkem mi přijde na stejné úrovni jako to, nad čím se tu pohoršuješ.
Vždyť je tady sekce Seznámení. Mladý pan je tady správně.
@Klopotkova píše:
no ještě navíc ![]()
@Klopotkova píše:
Nikoli- já to vidím v sekci Vyrob si sám.
Ale to by se dalo přeložit, jako udělej si sám- tak je tu možná správně.
@Ivan PPZ píše:
Nikoli- já to vidím v sekci Vyrob si sám.
Ale to by se dalo přeložit, jako udělej si sám- tak je tu možná správně.
@Klopotkova píše:
Jenze on se nechce seznamovat, on chce penize.
@arinecka píše:
Ja jsem slysela, ze zvedli rodicak, ale ze by az tak dramaticky???
@arinecka píše:
Tak ale seznámit s ženami se chce.
@ontarova.stara píše:
Ja jsem slysela, ze zvedli rodicak, ale ze by az tak dramaticky???
Vidíš, nasla jsi díru na trhu. Teď ženský nebudou vědět, co s tolika prachama, tak si můžou najmout nejakeho borce na kopulaci. Ale jenom aby tenhle vůbec něco krom prostého zasunu uměl, aby se to vyrentovalo, že
o tom mám jisté pochybnosti.
@Semtex píše:
Vidíš, nasla jsi díru na trhu. Teď ženský nebudou vědět, co s tolika prachama, tak si můžou najmout nejakeho borce na kopulaci. Ale jenom aby tenhle vůbec něco krom prostého zasunu uměl, aby se to vyrentovalo, žeo tom mám jisté pochybnosti.
No nekecej, jdu si najit skupinu snazilek 40+
.
Navrhuji, aby mladik poskytoval neco jako zkusebni hodinu (styk) zdarma, jako maji v kazdem lepsim fitku.