Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla bych zde najít nějakou pohodovou holku na kávu, či víno, ale i s manželem, nejlépe na občasné blbnutí…jsme pohodový pár a hledáme nějakou slečnu, nebo spíše i ženu do 45 let, co je sama a je pro každou srandu a ráda si užívá život.. nejlépe Plzeň a okolí…
Chceme někoho, kdo má stejnou představu, jak my a když si sedneme, myslím, že si užijeme spoustu hezkých chvil 🙋🏼♀️ ❤️
edit admin: smazán e-mail
@Jabadabadu69 Tam máme založený profil a přijde mi, že najít tam ženu, aby to nebyl fake je nereálné 🤦🏼♀️ 🙈 a nevěřím, že žádné nejsou, co by taky nechtěly to co my… ![]()
@VlasTinka3086 jono je to na dlouhy lokte
jedine zkusit par to bude mozna jednodusi
@VlasTinka3086 píše:
@Jabadabadu69 Tam máme založený profil a přijde mi, že najít tam ženu, aby to nebyl fake je nereálné 🤦🏼♀️ 🙈 a nevěřím, že žádné nejsou, co by taky nechtěly to co my…
Občas bych do toho šla, ačkoliv mám muze a malinké dítě. Na Plzeň mám vzpomínky, pracovala jsem tam jako mladá žena v jednom clubu jako společnice.
Občas známená fakt jen občas a tp je asi taky špatně. Preferuji v sexu spíše ženy a s muži anální sex. Svuj okruh žen už ovšem mám a nevím, kde bych vzala čas. Proto píšu, cze občas. A to tak jednou za měsíc. Jak jsem psala, asi nic pro vás.
@Klopotkova píše:
Skoda, že jste z Plzně. Občas bych do toho šla, ačkoliv mám muze a malinké dítě. Na Plzeň mám vzpomínky, pracovala jsem tam jako mladá žena v jednom clubu jako společnice.
A odkud jsi? Tak ono jsem to možná špatně formulovala, jako muž, ani dítě ve finále nevadí, když to nevadí tobě a chtěla bys…😅 😅
Příspěvek upraven 03.02.24 v 20:44
@Klopotkova aha,tak to jo, no jednou za měsíc by i bylo v pohodě, ale já zase preferuji spíše muže, tak by jsme se asi úplně neshodovaly 😅
@VlasTinka3086 píše:
@Klopotkova aha,tak to jo, no jednou za měsíc by i bylo v pohodě, ale já zase preferuji spíše muže, tak by jsme se asi úplně neshodovaly 😅
Kdybyste nikoho nenašli, tak se ozvi do sz. Byla bych ochotna přijet. Co si od toho představuješ? Děláš i lesbický sex? Přeji hodně štěstí.
@VlasTinka3086 píše:
A odkud jsi? Tak ono jsem to možná špatně formulovala, jako muž, ani dítě ve finále nevadí, když to nevadí tobě a chtěla bys…taky jsem tam takto pracovala 😅 😅
To je romantické. Dvě prostitutky a její manžel si střihnou trojku ![]()
@Lorre píše:
To je romantické. Dvě prostitutky a její manžel si střihnou trojku
Tos zabil
tě tu virtuálně umlátí kouzelnými stydkými pysky ![]()
@Lorre že bys něco špatně pochopila? 🤔 Nevadí, však tebe se to netýká, tak není důvod se znepokojovat ![]()
@Lorre píše:
To je romantické. Dvě prostitutky a její manžel si střihnou trojku
A kdo bude hlídat mimino? Urozený, nebo snad královský pár?
@Klopotkova ano, napíši kdyžtak sz, protože mi přijde, že někteří lidé zde jsou z toho trochu rozhozený, jak kdyby sex ve více lidech byl něco nového, nebo asi zvláštního, všichni si hrajou, jak má jeden jen toho druhého a přitom realita je pak jinde…🤦🏼♀️ 🤣 🤣
@azaleila píše:
A kdo bude hlídat mimino? Urozený, nebo snad královský pár?
…jeste má v záloze oba Klímovi, prcají diagonálně - to už skoro jako rodina ![]()