Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ráda bych touto cestou našla kamarádku na dopisování. Jsem normální mamina, děti mám 2, syn 8 let a dcerka 16 měsíců. Mě je 33 a (není to důležité) jsem od Ostravy. Tak budu moc ráda, když by se některá z vás ozvala. Hezký den všem!
Ahoj, mě je taky 33 a jsem z Ostravy 😁 ale bohužel jsem se už před pár lety přestěhovala za práci jinam 🙂
Ahoj, muzu si s Tebou dopisovat, bydlime kousek od Prahy. Jsem o neco starsi, mam doma 12. leteho syna a 9. leteho vnuka. ![]()
Jee, holky, vás se ozvalo! Ty jo! Já vám písnu asi můj messenger a jestli budete chtít, zkuste písnout. Pošlu do zprávy, at to tu tak nedávám. Může být?
@Lucylla1 píše:
Jee, holky, vás se ozvalo! Ty jo! Já vám písnu asi můj messenger a jestli budete chtít, zkuste písnout. Pošlu do zprávy, at to tu tak nedávám. Může být?
Dopisování jsem původně myslela pohledy. messenger nemám. ![]()
Ahoj, hledám kamarádku na dopisování. Pocházím z České republiky, ale před pár lety jsem se odstěhovala a trochu mi tu chybí někdo se stejnými kořeny.
Psát si můžeme o čemkoli, je mi 33 jsem bezdětná(zatím) - vztahy, vaření, postěžovat si, o snažení/ o dětech, o chlapovi. Zkrátka takový ten klasický pokec o každodenním životě.
Najde se někdo?
@Thrisha ahoj, ja 36 a jedno dite, tak jestli chceš, můžeš mi napsat ![]()
@Thrisha Agoj, také se hlásím případně, mně je 33, 2 děti, t. č. na mateřské. Napiš SZ ![]()
Ahoj, ráda bych si našla kamarádku na dopisovaní. Jsem maminka 4 dětí, kdyby ses s námi chtěla někdy potkat tak jsem z Prahy. Budu se těšit Farja ![]()
Ahoj jsem z Prahy 9, je mi 47, mám dvě děti 7,5 a 4 roky. Jsem na ně sama, hodil by se mi někdo i na společné dovolené - přece jen být jediná dospělá je náročný.
@Dollorres píše:
Ahoj jsem z Prahy 9, je mi 47, mám dvě děti 7,5 a 4 roky. Jsem na ně sama, hodil by se mi někdo i na společné dovolené - přece jen být jediná dospělá je náročný.
A už se kluci trochu zlepšili? Myslím občas na tu diskuzi, jak jsi psala že se perou a dělají kraviny i na zastávce atd.
musí to být náročný, být na ně sama, to klobouk dolů.
@xxprincesscz píše:
A už se kluci trochu zlepšili? Myslím občas na tu diskuzi, jak jsi psala že se perou a dělají kraviny i na zastávce atd.musí to být náročný, být na ně sama, to klobouk dolů.
Divoký jsou spolu pořád, už nám relativně tak na 90% funguje kompromis. Nelítaj u silnice, zastávek, zbytek můžou.
Nevím jestli je to správně, ale třeba v obchodě jsem je začala ignorovat, jdu si svoji trasu nákupu, bez ohledu na nějaké napomínání a oni si mě začali hlídat sami.