Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kikinas píše:
Vím že nedostavení na předvolání je pod pokutou. Aji ta komise by ju měla probrat. Jsem rozhodnuta to udělat. Chtěla jsem asi názor druhých proto jsem asi napsala jsem. Moc děkuji za rady
dostane pokutu za tu krádež, pokud se nedostaví, další pokuta
@kikinas píše:
Je to hnus jak je Drzá. Ano všechno v sms mám. Kdyby dala pokoj, ale ještě provokuje a vypisuje jestli jsem byla na policii atd
Policie? Rekni ji, ze printscreeny das do facebookove skupiny vasi male obce.
Ji sklapne
@Anonymní píše:
Okradla mě kamarádka o 3000. Vím že to byla ona na 100%teoreticky se přiznala a omluvila v sms zprávách. teď mě od ní chodí sms vysmívá se kdy půjdu na policii atd. Není mě to vůbec příjemný. Vím že krade normálně. Nic si z toho nedělá. Ještě je Drzá. Poraďte co mám dělat.
Co z 5e situace vyplívá? Neváhej si do života a bytů podobného člověka. Není to kamarád.
@PaníBovaryová píše:
Policie? Rekni ji, ze printscreeny das do facebookove skupiny vasi male obce.Ji sklapne
Taky jsem nad tím přemýšlela, ale nevím jestli můžu.. Aby mě ona nezažalovala 😀
@kikinas píše:
Taky jsem nad tím přemýšlela, ale nevím jestli můžu.. Aby mě ona nezažalovala 😀
Vsak ji tom jenom pohroz,.ona prd vi. A kdybys v programu malovani jenom zacernila jmeno a nechala tam inicialy, myslis, ze by ji nikdo nepoznal na male obci? A co ti muze?
@Anonymní píše:
Okradla mě kamarádka o 3000. Vím že to byla ona na 100%teoreticky se přiznala a omluvila v sms zprávách. teď mě od ní chodí sms vysmívá se kdy půjdu na policii atd. Není mě to vůbec příjemný. Vím že krade normálně. Nic si z toho nedělá. Ještě je Drzá. Poraďte co mám dělat.
Zablokovala bych SMS, peníze oželela a ji vymazala že zivota
@PaníBovaryová píše:
Vsak ji tom jenom pohroz,.ona prd vi. A kdybys v programu malovani jenom zacernila jmeno a nechala tam inicialy, myslis, ze by ji nikdo nepoznal na male obci? A co ti muze?
To si pište že by poznal
už uvažuji i nad tím přestupkem.. Nikdo okradený to neudělal proto je jaká je ještě se vysmívá…
@Magical-eyes píše:
Nekradu, tak tohle moc nesleduju no
Ale dík za upozornění
Já taky nekradu. Ale psali to na netu. Bohužel bude hůře. Prý jsou věznice přeplněné, zloději půjdou do domácího vězení. Menší zlodějny. Škoda, že jim nejdou urazit pazoury.
@Magical-eyes píše:
Jako je tu jeden uživatel, který se celkem orientuje, ale je tak neskutečně protivnej, že ho vůbec nechci přivolávat. Zkus ještě vydržet, třeba se ti poradí někdo, kdo se vyzná a je normálně milý a příjemný…
Jestli myslíš toho, co já. Tak ten se právě vůbec neorientuje, umí jen prekopirovat znění zákoníku a ještě blbě.
Vyzná se @Lucy75
@mado píše:
Jestli myslíš toho, co já. Tak ten se právě vůbec neorientuje, umí jen prekopirovat znění zákoníku a ještě blbě.
Vyzná se @Lucy75
Přesně… Většinou je úplně mimo… A když se vyjadřuje k výchově, to je teprve počteníčko…
@Magical-eyes píše:
Ten, jehož jméno se nesmí vyslovit
Voldemort?
![]()
Dala bych jí do tlamy a ignor. Aby jí ten smích přešel.
Co to je za chuděru jednoduchou?
Kdyby to byla pitomá puberťačka, tak by to byl teda úlet, a řešila bych to přes rodiče. Ale píšeš, že jí je 31 a má vlastní rodinu? To bych jí na policii oznámila. I když z toho patrně nic nebude, ať má alespoň z ostudy kabát a ať vidí, že to není legrace. A neboj, na malém městě se rozkřikne všechno. To nebude mít moc hezkou reklamu.