Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pouč se z toho a nekamaraď se se zlodějkami.
Tos totiž mohla čekat, když píšeš, že víš, že krade normálně.
Příspěvek upraven 10.08.23 v 16:49
@Anonymní píše:
Okradla mě kamarádka o 3000. Vím že to byla ona na 100%teoreticky se přiznala a omluvila v sms zprávách. teď mě od ní chodí sms vysmívá se kdy půjdu na policii atd. Není mě to vůbec příjemný. Vím že krade normálně. Nic si z toho nedělá. Ještě je Drzá. Poraďte co mám dělat.
@Ledová káva. Když mě to okolo říkali nevěřila jsem tomu. A stali se. Nejvíc mě štve její výsměch a provokace.
@kikinas píše:
@Ledová káva. Když mě to okolo říkali nevěřila jsem tomu. A stali se. Nejvíc mě štve její výsměch a provokace.
Sms konverzaci máš. Na policii běž.
@Králičice je to trochu složitější.. Její 31 má dítě. Chlap se s ní kvůli tomu rozešel okradala jeho rodinu.
Její matka to ví vše četla.. Je zoufalá. Neví co s ní.. Bydlíme na vesnici.. Maminka se bojí ostudy.
Už jsem to řekla i známý co k ní začala ona dotyčná chodit ať si dává pozor. Chce to ostudu po vesnici třeba záležet a dá pokoj což tomu vůbec nevěříme
@Šmoulice ikdyž je to jen 3000?chtěla bych právě jen se třeba informovat atd..
Do 5000 to je přestupek nebo tak něco? ![]()
Každopádně pokud máš důkazy, tak si myslím že to za ty popotahovačky stojí…
Jako je tu jeden uživatel, který se celkem orientuje, ale je tak neskutečně protivnej, že ho vůbec nechci přivolávat. Zkus ještě vydržet, třeba se ti poradí někdo, kdo se vyzná a je normálně milý a příjemný…
@Magical-eyes píše:
Do 5000 to je přestupek nebo tak něco?
Teď už do 10 000.. Nojo v naší republice se chrání zloději.. A jestli je ten uživatel ten co si myslím tak prosím ani na něho nemysli…
Nebo ho opravdu přivolas a všichni se dozvíme jak jsme nemožni
@iila už ne… Chtěla jsem ji dát šanci já blbec
a tak to dopadlo.
@kikinas píše:
@iila už ne… Chtěla jsem ji dát šanci já blbeca tak to dopadlo.
Ignoruj jí, zablokuj si jí, neřeš jí.
@Magical-eyes píše:
Do 5000 to je přestupek nebo tak něco?
Je to hnus jak je Drzá. Ano všechno v sms mám. Kdyby dala pokoj, ale ještě provokuje a vypisuje jestli jsem byla na policii atd
Okradla mě kamarádka o 3000. Vím že to byla ona na 100%teoreticky se přiznala a omluvila v sms zprávách. teď mě od ní chodí sms vysmívá se kdy půjdu na policii atd. Není mě to vůbec příjemný. Vím že krade normálně. Nic si z toho nedělá. Ještě je Drzá. Poraďte co mám dělat.