Kamarádka má autistické dítě

5837
19.7.17 20:10

kamarádka má autistické dítě.....

Ahoj, chci se jen zeptat. Mám kamarádku a má autistickou dceru. Přesnou diagnozu si napamatuju, ale o to ani nejde.
Její dcera má uz 12let a na kamarádce vidím, že si potřebuje pokecat, dostat novou energii do budoucna. Já jí dokážu jen vyslechnout, ale více jí nepomůžu, nemám znalosti o těhle dětech a co to obnáší. Sice jí na jednu stranu obdivuju, ale na druhou stranu vidím, že na její komunikaci se mnou a jinýma jde vidět, že se diagnoza dcery podepsala i na ní…no nebudu se více vykecávat :lol: jak se může tady dostat do nějaké skupiny nebo diskuze, kde potká maminky se stejným osudem? v nabídce kategorii v diskuzi jsem nic nenašla. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
19.7.17 20:39

https://www.emimino.cz/…ktra-105886/ tato uzavřená skupina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
19.7.17 20:51

…díky za odkaz. Spíš nevím jak jí„navigovat“.S kamarádkou jen mluvím venku nebo jí můžu poslat sms. Přes netu spolu nemluvíme, takže jí chci jen poslat sms, kde jí pisnu ať koukne na eMimino…atd.no a to nevím jak dál co jí napsat, pod jakou kolonkou najít tu skupinu a požádat o členství.
Vím, že není nesvéprávná a může se snažit i sama, ale vím, že žije ve"svém světě"tak nějak ztratila zájem něco sama vyhledávat. Ovšem vím, že když jí pisnu sms ať někam kukne, tak jí to popostrčí a určitě nakoukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
19.7.17 23:26

@axlpol Snad to pujde takto emimino - skupiny - skupiny dle spolecneho zajmu a ta skupina se jmenuje Poruchy autistického spektra. Aspon doufam, nazev nevidim cely. Prosim pripadne @AliTad o korekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
20.7.17 06:09

@šerifka díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
20.7.17 06:35

Na fb je skupina /asi ne jedna/ rodicu autistickych deti. Znama ma take autika, tak vim, ze tam probiraji vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová