Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. zrovna přemýšlím ó tom samém ????tak pokud budeš chtít tak mi napiš do soukromé zprávy a domluvíme se???? ![]()
Tady zakladatelka… Trošku víc se popíšu, aby jste měly šanci se zachránit případně… Je mi 28, Moravskoslezský kraj, malé dítě, jsem straaaašně vtipná, to je důležité napsat ![]()
@Včelička992 píše:
A odkud z moravskoslezskeho kraje jsi?
Kousek od Karviné… Zakladatelka
Tady se klidně přidám
Kdyby jsi chtěla kamarádek více
Také mám první dítě a ráda bych si pokecala, jak to píšeš ty, o něčem smysluplném, protože se v mém okolí řeší pořád jen děti. Budu ráda, když se ozveš a nebudu naštvaná, když ne ![]()
Ahoj, taky se hlásím na dopisování.
Děti ještě nemám, ale klidně se ozvi, jestli chceš.
Vždycky si ráda s někým pokecám.
Ahoj..
,vím že zde se toto asi „nenosí“,ale je možné a ne hloupé..
,když chce pokecat mužský..
.Nebude to sice košer, ale co třeba…
Pokud mám přiblížit témata či zájmy-sport, trochu i aktivní
,film, muzika.. ![]()
Zbyl tady na mne ještě někdo, kdo by si chtěl dopisovat? ![]()
@Ferdina
Ahoj.
Tak prej asi ja. ![]()
Ne, ja miluju psani a jsem daleko od rodiny a proste od vsech. Tak budu jen rada!
Kdyztak dej vedet. ![]()
Ahoj, zkouším touhle cestou najít někoho, samo že paní, slečnu, na dopisování. Ani nevím jak se uvést aby to nevypadalo nějak urputně nebo zoufale…zoufalá nejsem, jen mi chybí si pokecat o něčem smysluplném. Nejsem nějaká vážná paní s vysokým límcem na černém kabátě, ikdyž to by byl můj malý sen a hrad s černou pumou k tomu
jsem mladá prvomatka se smyslem pro humor, logicky musím být když jsem na té mateřské 
Prosím omluvte mou anonymitu, nějak se trošku ostýchám. Pokud jsem zaujala pozitivně, napíšeme si.