Kamarádka Praha Prosek, Ládví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
12.9.11 20:43

kamaradka Prosek Ladvi

Ahoj, ráda bych si touto cestou našla nějakou kamarádku maminu, já mám termín koncem října a zatim tu nikoho neznám (Prosek poblíž Billy). Bylo by fajn někoho mít na procházky, probírání dětských témat atd :-) Je to moje první a s nějakou tou kamarádkou se to určitě lépe zvládne. Díky za info Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
12.9.11 20:57

Ahoj, bydlím na Střížkově kousek od Kauflandu. Mám skoro 5 měsíční holčičku a taky bych ráda občas s někým vyrazila a probrala dětičky. Kdybys měla zájem, ozvi se.
 Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.9.11 21:12

Ahoj, ted zrovna resim detskeho lekare. Neznas tady nekoho dobreho? Hledala jsem neco na netu ale zatim nevim. Ty jsi urcite uz ostrilena mamina:-) Diky Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.9.11 21:26

Ha,ha to určitě ne :-) My chodíme na Polikliniku Prosek k MUDr. Dostálovi, je to celkem příjemnej chlapík, ale přijde mi občas zmatenej, takovej trošku blázen. Přestěhovali jsme se sem před dvěma lety, takže to tady nemáme v malíku a asi neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
12.9.11 23:15
oskarek80 píše:
Ahoj, ted zrovna resim detskeho lekare. Neznas tady nekoho dobreho? Hledala jsem neco na netu ale zatim nevim. Ty jsi urcite uz ostrilena mamina:-) Diky Hanka

Ahoj,já taky bydlím na Proseku,chodím taky na poliklininu Prosek k dr.Heleně Holé,je moc příjemná a jsme tam spokojení. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
13.9.11 12:42

O doktorce Holé jsem také četla, měla by být dobrá, ikdyž jsem na internetu taky našla pár jiných názorů. Přišla mi dobrá také doktorka Svecová u Ládví, dle recenzí. No budu to muset pomalinku vyřešit. Každopádně díky za info Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
14.9.11 10:52

My chodíme na Polikliniku Prosek http://lekari.poliklinikaprosek.cz/…-stepanka-90 Je hrozně milá a vždycky dobře poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.9.11 11:33

Díky za radu, přečetla jsem si nějaká recenze na doktorku Stiborovou a vypadá dobře. Rovnou jsem si zavolala a už jsem u ní:-) Tak snad to bude vše ok, jinak nevíš, první návštěva je u ní či přijede k tobě do bytu? Díky moc za info. Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
16.9.11 11:53

Ahoj dievčatá.
Pridávam sa k vám.Mám tiež 5 mesačného synčeka,bývame v Třeboradiciach a chodíme na Prosek k doktorke Haaseovej,je dobrá a milá na detičky.Takže pohoda.presťahovali sme sa tu pred pár mesiacmi,nikoho tu nepoznám a tak som vďačná za každú maminu a tehuľu,no takmer už maminu-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
16.9.11 20:04

Na první návštěvu jsme jeli k ní. ale známá co nám jí doporučila,tak se s ni dohodla,že jí manžel přivezl k nim domů.Ale je to v pohodě.Je tam velká čekárna a ona je v ní sama. Na druhý straně čekárny jsou asi dvě doktorky a tam je milion dětí. Takže když někdo přijde k ní do čekárny,tak ona je vyhazuje,že tam nemaj co dělat,ptz tam choděj malý miminka. Myslim,že budeš spokojená :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.2.12 18:11

Ahojky, nedame si taky nejaky srazik? :-) Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.9.12 21:27

Ahojda, jsem taky pobliz prosek, respektive Dablice a na Prosek chodim skoro denne s kocarem do parku tak rada privitam spolecnost..mam 10ti mesicniho syna… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová