Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ráda bych si touto cestou našla nějakou kamarádku maminu, já mám termín koncem října a zatim tu nikoho neznám (Prosek poblíž Billy). Bylo by fajn někoho mít na procházky, probírání dětských témat atd
Je to moje první a s nějakou tou kamarádkou se to určitě lépe zvládne. Díky za info Hanka
Ahoj, bydlím na Střížkově kousek od Kauflandu. Mám skoro 5 měsíční holčičku a taky bych ráda občas s někým vyrazila a probrala dětičky. Kdybys měla zájem, ozvi se.
Alena
Ahoj, ted zrovna resim detskeho lekare. Neznas tady nekoho dobreho? Hledala jsem neco na netu ale zatim nevim. Ty jsi urcite uz ostrilena mamina:-) Diky Hanka
Ha,ha to určitě ne
My chodíme na Polikliniku Prosek k MUDr. Dostálovi, je to celkem příjemnej chlapík, ale přijde mi občas zmatenej, takovej trošku blázen. Přestěhovali jsme se sem před dvěma lety, takže to tady nemáme v malíku a asi neporadím…
oskarek80 píše:
Ahoj, ted zrovna resim detskeho lekare. Neznas tady nekoho dobreho? Hledala jsem neco na netu ale zatim nevim. Ty jsi urcite uz ostrilena mamina:-) Diky Hanka
Ahoj,já taky bydlím na Proseku,chodím taky na poliklininu Prosek k dr.Heleně Holé,je moc příjemná a jsme tam spokojení.
![]()
O doktorce Holé jsem také četla, měla by být dobrá, ikdyž jsem na internetu taky našla pár jiných názorů. Přišla mi dobrá také doktorka Svecová u Ládví, dle recenzí. No budu to muset pomalinku vyřešit. Každopádně díky za info Hanka
My chodíme na Polikliniku Prosek http://lekari.poliklinikaprosek.cz/…-stepanka-90 Je hrozně milá a vždycky dobře poradí ![]()
Díky za radu, přečetla jsem si nějaká recenze na doktorku Stiborovou a vypadá dobře. Rovnou jsem si zavolala a už jsem u ní:-) Tak snad to bude vše ok, jinak nevíš, první návštěva je u ní či přijede k tobě do bytu? Díky moc za info. Hanka
Ahoj dievčatá.
Pridávam sa k vám.Mám tiež 5 mesačného synčeka,bývame v Třeboradiciach a chodíme na Prosek k doktorke Haaseovej,je dobrá a milá na detičky.Takže pohoda.presťahovali sme sa tu pred pár mesiacmi,nikoho tu nepoznám a tak som vďačná za každú maminu a tehuľu,no takmer už maminu-)
Na první návštěvu jsme jeli k ní. ale známá co nám jí doporučila,tak se s ni dohodla,že jí manžel přivezl k nim domů.Ale je to v pohodě.Je tam velká čekárna a ona je v ní sama. Na druhý straně čekárny jsou asi dvě doktorky a tam je milion dětí. Takže když někdo přijde k ní do čekárny,tak ona je vyhazuje,že tam nemaj co dělat,ptz tam choděj malý miminka. Myslim,že budeš spokojená
)
Ahojda, jsem taky pobliz prosek, respektive Dablice a na Prosek chodim skoro denne s kocarem do parku tak rada privitam spolecnost..mam 10ti mesicniho syna… ![]()