Maminky Praha 13

237
8.8.09 10:56

Praha 13 - Luka, Lužiny...

najde se tu maminka z této části Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6557
8.8.09 14:29

ahoj jj. já tam mám rodiče i jsem tam dlouho bydlela, ale teď jsem v cizině, tak 2× ročně dojíždíme, kde tam jste? My přímo u metra Lužiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
8.8.09 14:44

a my přímo u metra Luka :lol: :lol: :lol:

a kde v cizině teď jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
9.8.09 21:07

ahoj, no tak to je kousek, my jsme v Holandsku. Doufám, že se ti ještě někdo ozve, kdo tam bydlí, co já vím, tak odtamtud je snad Kackakocka, jestli se nepřestěhovali..někde tu i zakládala podobnou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
11.8.09 15:48

já jsem z Lužin :wink: leta sem tam bydlela, ted bydlíme kus za Berounem, ale i tak se na Lužinách vyskytuju docela často :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
12.8.09 08:47

ahoj máš úžasnýho malinkýho broučka :D …jak často na Lužinách býváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.9.09 22:40

praha 5, 13

Ahoj megie, ta praha 5 a 13 nejede nikde viď? Taky mi to vadí.
Jestli chceš, můžeme se vidět. Já jsem tedy spíš blíž barrandovu, ale mám auto. Tomáškovi jsou 2 roky a 2 měsíce. Máš v Praze hlídání, babičky… Já ne :lol: :?
 Jana

• Citovat
  • Upravit
946
8.9.11 11:44

maminky praha 13

Ahoj hledáme maminku z Prahy 13 a okolí… Je mi 20 a doma mám 7 měsíční holčičku Vanesku. Ráda bych poznala někoho v mém věku s mimčem abysme si popovídali o těch našich ratolestech. Případně s nima někam vyrazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.9.11 11:29

Ahoj,

mám 6-ti měsíčního kluka a jsem z Butovic. Je mi 32.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
11.9.11 17:56

Ahojky a jak se chlapeček jmenuje ??? My jsme z Lužin…to je kousek…kdoví třeba už sme se potkali…chodíte do parku ??? Tam je vždycky maminek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.9.11 22:20

Adámek. Do parku chodíme, mám taky ještě pejska, takže procházky jsou na denním pořádku za jakéhokoliv počasí. Takže Centrální park, Prokopák, Hvězda, Cibulka. A na Lužiny chodíme do DMka :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.9.11 08:41

Taky mame hafika…je to desny sidlo… do central parku chodime take i v prokopaku sme byli…vsak to mname za barakem…ale na hvezdu jsme se jeste nedostali…byli sem tam jako mala a musim rict ze tam bylo krasne ale jak to tam vypada ted vubec netusim :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.9.11 09:40

Hvězda je fajn, v létě tam chodíme hlavně když je moc teplo a slunečno. A co máte za pejska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.9.11 09:46

Tak alespon mam tip na pristi leto to uz bude mala capkat tak to bude prijemna prochazka…
Mame NO s dobrmanem a labradorem :-DDD je to naprosty unikat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.9.11 18:57

To jo, ale kříženci jsou super pejsci, většinou teda super vyčůraný pejsci. My máme malýho naháče, ten je teda unikát spíš pro lidi. A když jdeme s kamarádkou, která má taky naháče, tak působíme i lehké pozdvižení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová