Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
najde se tu maminka z této části Prahy?
ahoj jj. já tam mám rodiče i jsem tam dlouho bydlela, ale teď jsem v cizině, tak 2× ročně dojíždíme, kde tam jste? My přímo u metra Lužiny ![]()
ahoj, no tak to je kousek, my jsme v Holandsku. Doufám, že se ti ještě někdo ozve, kdo tam bydlí, co já vím, tak odtamtud je snad Kackakocka, jestli se nepřestěhovali..někde tu i zakládala podobnou diskuzi.
já jsem z Lužin
leta sem tam bydlela, ted bydlíme kus za Berounem, ale i tak se na Lužinách vyskytuju docela často ![]()
ahoj máš úžasnýho malinkýho broučka
…jak často na Lužinách býváš?
Ahoj megie, ta praha 5 a 13 nejede nikde viď? Taky mi to vadí.
Jestli chceš, můžeme se vidět. Já jsem tedy spíš blíž barrandovu, ale mám auto. Tomáškovi jsou 2 roky a 2 měsíce. Máš v Praze hlídání, babičky… Já ne
![]()
Jana
Ahoj hledáme maminku z Prahy 13 a okolí… Je mi 20 a doma mám 7 měsíční holčičku Vanesku. Ráda bych poznala někoho v mém věku s mimčem abysme si popovídali o těch našich ratolestech. Případně s nima někam vyrazili.
Ahojky a jak se chlapeček jmenuje ??? My jsme z Lužin…to je kousek…kdoví třeba už sme se potkali…chodíte do parku ??? Tam je vždycky maminek…
Adámek. Do parku chodíme, mám taky ještě pejska, takže procházky jsou na denním pořádku za jakéhokoliv počasí. Takže Centrální park, Prokopák, Hvězda, Cibulka. A na Lužiny chodíme do DMka
.
Taky mame hafika…je to desny sidlo… do central parku chodime take i v prokopaku sme byli…vsak to mname za barakem…ale na hvezdu jsme se jeste nedostali…byli sem tam jako mala a musim rict ze tam bylo krasne ale jak to tam vypada ted vubec netusim ![]()
Hvězda je fajn, v létě tam chodíme hlavně když je moc teplo a slunečno. A co máte za pejska?
Tak alespon mam tip na pristi leto to uz bude mala capkat tak to bude prijemna prochazka…
Mame NO s dobrmanem a labradorem
je to naprosty unikat ![]()
To jo, ale kříženci jsou super pejsci, většinou teda super vyčůraný pejsci. My máme malýho naháče, ten je teda unikát spíš pro lidi. A když jdeme s kamarádkou, která má taky naháče, tak působíme i lehké pozdvižení.