Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim nove maminky na Praze 11. Bydlim na Kulatem Chodovci, pokud by byla nejaka nova maminka v okoli, ozvete se, muzeme chodit spolecne na prochazky.
. Mam tri mesicni holcicku.
No sice jsem si myslela, že jsi někdo jiný, ale neva
bydlím u Chodovské tvrze, a mám 5 měsíčního chlapečka ![]()
ahoj, na jare se rada pripojim. Jsem take z Kulateho chodovce a prelom ledna/unora rodim.
Ahoj
.Dobre, ozvi se, budu moc rada a preji bezproblemovy porod.
Zdravím, milé sousedky, jsem taky z KCh, termín začátek února… tak doufám, že se pak sejdeme někde na procházce
.
ahoj, tak to preji hooodne stesti u porodu a tesim se na prochazku
.
Doufám, že ano… jelikož jsem už doma a najednou nevím, co bych dělala, pořád jsem byla v práci, takže kdykoliv ![]()
take najednou nevim co delat, vse jsem dozaridila, nakoupila, ted uz jen cekam na porod (zac.unora) a studuji co mne ceka (pri praci nebyl cas)......Neznate nekdo na Praze 11 nejake cviceni s miminky?
My s mým synáčkem začneme orientální tanec pro maminky s miminky a zacvičíme i s mimči, je to kousek od Chodova, tak kdybyste měli zájem:)
www.dalila.cz
jsem sice z Chodova, ale do centrálního parku třeba chodíme, tak bych se ráda přidala k nějaké mamince. Mám 5 měsíčního chlapečka
Ahoj hledam nastávající maminky praha 11.já bydlím na hájích a termín porodu mám 14
.6 2013…
A termín mám o měsíc později než ty! ![]()
Příspěvek upraven 12.02.13 v 10:51