Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetulaPl promin, my už byli venku když jsi psala.. jinak kde vy sídlíte? ![]()
tak se domluvíme na příští týden? zítra dopolko nechci úplně plánovat, musím upéct a ještě chci stihnout for family..
a ž do 15 spí nám úplně vyhovuje.. u nás se vstává kolem 7 a 12-14,30 jsme doma - oběd, spánek.. a pak to jede až do devíti
ale zas manžel mi chodí domu do 4, tak to díky tomu není tak dlouhé
Ahoj holky, bydlím na Lukách, je mi 26 a mám skoro tříměsíčního špunta. Jsem tu víceméně sama, kámošky bezdětné, tak si říkám, že je na čase se tady k někomu vtírnout, ať se nám ta mateřská líp snáší ![]()
Si říkám, že když na nějakou maminu promluvím v parku, tak si bude klepat na čelo a uteče, takhle je to přeci jen lepší ![]()
Ahojky najde se tu maminka (kamarádka) 25–30 let, která má chlapečka ve věku 5–6 let?? Jsem z Ohrady tak by bylo nejlepší kdyby maminka byla taky z Ohrady, Luk či Lužin…
Není tu někdo z Velké či Malé Ohrady nebo z Prahy 13? Mám dvě holčičky a rády se seznámíme ![]()
Ja se taky rada seznamim, mam 2 leteho Jakoubka a druhe mimi v brisku ![]()
Ahojky klidně můžeme jít ven pokavaď neva, že mám kluka…jemu to neva.. Už má i lásku ve školce a normálně se baví a hraje s holkama. Jinak to platí i pro PetuliPl. Bydlím na Ohradě už 3 roky a znám se jen se dvěma maminkama co mají děti ve třídě se synem. Tak dejte vědět ![]()
Tak to je príma
, kluci nám nevadí,, písněte jak se vám to hodí…
Nejlepší jsou víkendy…ve všední dny jsem v práci. Po práci letím pro syna a to už je večer…Tak vám to bude snad taky vyhovovat ![]()
Ahojky. Ja se k někomu pridammooc ráda! Mam2,5r holčičku a druhe tu bude do měsíce ![]()
Jsme z Velké ohrady.