Kamarádka Uherský Brod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
449
26.4.13 21:53

kamarádka UB

Ahoj holky, našla bych tady mezi vámi kamarádku na pokec, kafíčko, atd? Mám 1.5 ročního synka, přistěhovali jsme se před rokem do Bojkovic a mě chybí kámoška…nemám si ským povídat a s manzelem nemuzu mluvit o vsem :-) Nejlépe oklí Uherského Brodu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3636
27.4.13 07:29

Ahojky, mám holčičku rok a půl a na cestě dalšího prcka. Bydlím taky jako přistěhovalci v UB :pankac: :pankac: jinak, už tu máme pořádný kočárkový gang, tak se přidej k nám, jestli chceš! :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
27.4.13 21:27

Ahojky…díky za pozvání..jen nevím jak bych se dostávala do brodu…manzel si bere auto do práce.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
27.4.13 22:39

@irca.s vlakem :palec: prý ty spoje nejsou tak špatné. Jezdí za námi i jedna maminka z Nezdenic a není problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3578
28.4.13 13:13

Ahoj.Uz jsme se seznamili v jine skupince tady na emiminu, ale nejak to tam uz upadlo a skoncilo. Bydlim v uherskem brode.Taky tady moc maminek neznam.Tak kdyby sis chtela popovidat budu rada.Mame stejne stare syny. Jiricek minuly tyden oslavil 18 mesicu. A mas jen jedno ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
18.9.13 11:36

Ahoj, já mám 2 roční dceru. Pokud by nějaká maminka z Brodu měla zájem můžeme něco podniknout:). Když tak pište do zpráv:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová