Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je mi 22let a mám dvě děti-holčičku 3roky a kluka 2roky, jsem z Brna-Vinohrad-Líšeň…
Našla by se nějaká maminka z Brna na společné procházky, pokec, kafíčka a tak? ![]()
@Verlinek2 píše:
Ahoj, je mi 22let a mám dvě děti-holčičku 3roky a kluka 2roky, jsem z Brna-Vinohrad-Líšeň…Našla by se nějaká maminka z Brna na společné procházky, pokec, kafíčka a tak?
Já mám dva kluky 3 roky a rok, ale jsme až ze Žabovřesk…
A je mi teda 25…
![]()
Ahoj, já jsem z vinohrad, mám kluka, kt. má 6měs… tak to by zrovna nebyl parťák pro tvoje děti, že? ![]()
Ahoj, já mám dvouletou holčičku a mě je 21 ráda pokecám.
Jsme z Tuřan. ![]()
@Verlinek2 A kam jsi jezdila do školy jestli se smím zeptat?
A chodíš na prochajdy s něma? v kolik? a na jake ul bydlíš..když tak pisni do soukromé zprávy.. můžeme vyrazit společně
Ahoj, já jsem ze Židenic, mám tři holčičky, nejstarší skoro 4 roky (ta už chodí do školky), prostřední 21 měsíců a čerstvě narozenou nejmladší (5 týdnů). Na Vinohrady jezdíme občas na hřiště, do baby kavárničky nad Albertem nebo do MC Domeček, takže pokud by Ti nevadilo, že jsem o víc než deset let starší (je mi 34), tak se rády někdy s vámi uvidíme. ![]()
@katsha -Baby kavárna nad Albertem-to neznám a bydlím u Alberta…
@Agi20 píše:
@Verlinek2 A kam jsi jezdila do školy jestli se smím zeptat?
Do Chrlic, ale na praxi…
@Verlinek2 Chodila jsi na praxi na Roviny? Já tam chodila taky na aranzérku ![]()
@Verlinek2 Bylo to tam celkem dobrý. Teď už na té škole vůbec nikdo není. Jsem ráda, že jsem měla štěstí to dochodit. Měla jsem to kousek od baráku.