Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky hledam kamaradku z pardubic na pokec, kafe ci posilku?
jsem bezdetna 20 let ![]()
Ahoj
bydlím ve vesničce kousek od Pardubic. Je mi 19, ale teda čekám miminko ![]()
@Pettullla píše:
Ahojbydlím ve vesničce kousek od Pardubic. Je mi 19, ale teda čekám miminko
ahoj to by vubec nevadilo ![]()
Ahoj budu se do PCE stěhovat. Tak si můžem předat kontakt a zajít občas na kafe do posilky atd?:) Klidně i s Pettullla krom přítele tam nikoho neznám ![]()
Ahoj
bydlim taky v Pce a nikoho moc tu neznám. Je mi 23 let, bezdětná
. Kdybyste některá chtěla zajít na kafčo, či dvojku, ráda půjdu ![]()
Skoda, ze ja uz mam ke triceti a jedno dite na krku
Jinak bych rada i nekam zasla… tak si, holky, Pardubice uzivejte, je to tu fajn ![]()
To je snad jedno jestli děti jsou nebo ne:D Většina mých kamarádek má děti, takže klidně můžem zajít i s dětmi někam kde je hřiště…jen se musím přestěhovat ![]()
Jen je rozdil, se s tema detma se neda tolik odvazat a neda se s nima treba zajit na ten sport, posilku, apod.
a ja moc nemam moznosti hlidani, babicky nefunguji a partnera jaksi nemam
kazdopadne, kdybyste delaly nejakej srazek, dejte vedet, treba by se mi to zrovna hodilo ![]()
Ahojky, bylo by mezi vámi ještě jedno volné místo
. Jsem přímo z Pardubic, je mi 24 let a jaksi všechny metody seznámení již selhaly, tak to zkouším alespoň touto cestou. Budu ráda, když se některá ozvete ![]()
Ahojik:) Také jsem z Pardubic…teda teď se už rok léčím a tak musím být doma ![]()
Ale ráda bych poznala fajn partu. Když jsem sportovala, tak to šlo nějak samo a teď teda nevím, zda sport bude možný. Tak aspoň na vycházky, až to u mne půjde ve větší míře
pokud tedy někdo odtud je a čadem si přečte, budu ráda
je mi ale už 27 ![]()
Ahojda, taky hledám kámošku z Pardubic.. děti nemám, ale to snad neva?:) Je mi něco už po 30ce. Ráda bych poznala někoho fajn, na kafe, vínko, pokec.. starosti, radosti.. prostě kámošku nejen do pohody:) Tak budu ráda, když někdo písnete a budete chtít něco podniknout?
@slunecnice82 ahooj, sice je tvuj příspěvek uz starší, ale pokud jeste aktualni, klidne pisni. Věkově jsem cca jako ty.
měj se zatim fajn.
ahoj staring, stále hledám kámošku, ale už na jiném místě:) Ted je to vysoké mýto .. Nepřestěhovala jsi se náhodou taky? ![]()
@staring Ahoj, na podzim jsem se přistěhovala do Pce, tak by se mi taky nějaká ta kámoška na pokec hodila
Jsi přímo z Pce?