Kamarádka z Pardubic?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
4.7.16 20:35

Kamaradka z Pardubic?

Ahojky hledam kamaradku z pardubic na pokec, kafe ci posilku? :lol: jsem bezdetna 20 let :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
4.7.16 20:59

Ahoj ;) bydlím ve vesničce kousek od Pardubic. Je mi 19, ale teda čekám miminko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.7.16 21:04
@Pettullla píše:
Ahoj ;) bydlím ve vesničce kousek od Pardubic. Je mi 19, ale teda čekám miminko :mavam:

ahoj to by vubec nevadilo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
5.7.16 14:02

Ahoj budu se do PCE stěhovat. Tak si můžem předat kontakt a zajít občas na kafe do posilky atd?:) Klidně i s Pettullla krom přítele tam nikoho neznám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.7.16 01:22

Ahoj :-) bydlim taky v Pce a nikoho moc tu neznám. Je mi 23 let, bezdětná :-). Kdybyste některá chtěla zajít na kafčo, či dvojku, ráda půjdu :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
6.7.16 19:21

Skoda, ze ja uz mam ke triceti a jedno dite na krku :) Jinak bych rada i nekam zasla… tak si, holky, Pardubice uzivejte, je to tu fajn :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
9.7.16 11:27

To je snad jedno jestli děti jsou nebo ne:D Většina mých kamarádek má děti, takže klidně můžem zajít i s dětmi někam kde je hřiště…jen se musím přestěhovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
12.7.16 21:50

Jen je rozdil, se s tema detma se neda tolik odvazat a neda se s nima treba zajit na ten sport, posilku, apod. :( a ja moc nemam moznosti hlidani, babicky nefunguji a partnera jaksi nemam :D kazdopadne, kdybyste delaly nejakej srazek, dejte vedet, treba by se mi to zrovna hodilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.16 15:07

Ahojky, bylo by mezi vámi ještě jedno volné místo :-). Jsem přímo z Pardubic, je mi 24 let a jaksi všechny metody seznámení již selhaly, tak to zkouším alespoň touto cestou. Budu ráda, když se některá ozvete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
7.4.17 12:29

Ahojik:) Také jsem z Pardubic…teda teď se už rok léčím a tak musím být doma :(
Ale ráda bych poznala fajn partu. Když jsem sportovala, tak to šlo nějak samo a teď teda nevím, zda sport bude možný. Tak aspoň na vycházky, až to u mne půjde ve větší míře :oops: pokud tedy někdo odtud je a čadem si přečte, budu ráda :) je mi ale už 27 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.7.17 21:29

kamarádka Pardubice

Ahojda, taky hledám kámošku z Pardubic.. děti nemám, ale to snad neva?:) Je mi něco už po 30ce. Ráda bych poznala někoho fajn, na kafe, vínko, pokec.. starosti, radosti.. prostě kámošku nejen do pohody:) Tak budu ráda, když někdo písnete a budete chtít něco podniknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.1.19 09:18

@slunecnice82 ahooj, sice je tvuj příspěvek uz starší, ale pokud jeste aktualni, klidne pisni. Věkově jsem cca jako ty. :D měj se zatim fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
27.1.19 21:11

ahoj staring, stále hledám kámošku, ale už na jiném místě:) Ted je to vysoké mýto .. Nepřestěhovala jsi se náhodou taky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.1.19 21:24

@slunecnice82 tak to ja jsem na stejnym miste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.2.19 13:07

@staring Ahoj, na podzim jsem se přistěhovala do Pce, tak by se mi taky nějaká ta kámoška na pokec hodila :-) Jsi přímo z Pce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová