Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda, čekám miminko, tak hledám maminku, či maminku čekatelku z Třebechovic pod Orebem ![]()
@Bezas Ahojda, a ty jsi taky z Třebechovic nebo někde z okolí?
@Bezas já se sem vdala před 2 rokama, ale pořád tady nikoho moc neznám. Když jsem chodila do práce, tak mě to ani nevadilo, ale teď s nástupem na mateřskou je to nuda ![]()
Taky tady skoro nikoho neznam. Vlastne jsem se trochu bavila jen s jednou maminou na kterou jsem tu narazila v domecku, ale je to spis narazovy a ona ma svych kamaradek mraky..chodim na detske hriste v naivni predstave, ze se seznamim, ale tam nikdo nikdo není
Muzem se domluvit, sejit se a pokecat a zjistime, jestli se mame o cem bavit ![]()
@Bezas No vidíš, já ani nevím, kde je tady dětské hřiště
Za setkání budu ráda, jen si řekni, kdy se ti to hodí. Já už jsem doma, tak je mě to celkem jedno ![]()
Muzeme klidne hned dneska. Idealne kolem jedne hodiny a treba u sokolovny, jestli to pro tebe neni moc daleko, muzem na to hriste. Nebude to asi pohodove sezeni a kecani, mala bude vyzadovat asistenci..nebo pak az kolem treti hodiny, ze bych s ni sla ven na spani, ale to by bylo chozeni a nevim jak na tom jsi s chozenim na konci tehu ![]()
@Bezas ještě pro jistotu - sokolovna je u odbočky na Jaroměř, kousek od Penny?
Jojo, presne tak. Ted tam delaji tu novou cestu s kanalizaci a tak.
Ahoj
Budeme se po Novém roce stěhovat do Třebechovic. Je mi 34, Jsem teď na RD s 10 měsíčním mimčem. Dále mám 4letého klučinu a 7 letou holčinu. Ráda bych našla kamrádku/y na společné procházky atd. Nebo jestli máte nějaký tip na skupinu na FB, budu ráda, děkuji. Já tam nic nenašla.
@Tofik ahoj, na FB asi nic moc není - nebo o tom nevím
Až tu budeš, tak dej vědět a můžeme se domluvit. Kde budete bydlet?