Kamarádka z Třebechovic pod Orebem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
14.12.17 11:24

@funnym Ahoj. Budeme bydlet úplně na kraji, když se jede od HK, první odbočka na Třebky, přejede se železnice a asi po 150m odbočka vlevo. Stojí tam 3 domky staré 5 let, tak v tom nejdál od silnice. Koukám, že prodáváš kočárek. Máme úplně stejný :) Bylas spokojená? Mě docela zklamal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
14.12.17 11:49

@Tofik já spokojená byla - měla jsem ho teda jen s hlubokou korbou a ta byla super veliká, sporťák jsme pak hned pořídili skladnější do auta. Kamarádka taky měla, ale starší, a ten prý nebyl moc houpavý - ten náš jo :-) My bydlíme kousek od Kubíka (potraviny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.12.17 12:29

@funnym my máme dvojkombinaci, takže ještě tak na dva roky. Máme asi nějaký špatný kus. Zip od začátku rozjetý, kola vržou, viklají se, brzda se zasekává…tak to budeme mít k sobě kousek ;-) Jak máš staré dítko? Nebo dítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
14.12.17 15:33

@Tofik tak to máte fakt asi nějaký nepovedený kus - my neměli jediný problém :-) já mám syna Tomáška, teď mu bude 16 měsíců. Vy se budete stěhovat do toho žlutého a sousedi mají na zahrade v kopečku žlutou skluzavku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.12.17 19:57

@funnym Nevím jakou má dům barvu. Je nejdál od hl. silnice a má nejmenší pozemek. Říká se mu trojka :) Ten oplocený u silnice je jednička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.20 13:00

Obnovuji diskuzi :-) Našla by se v Třebechovicích a širém okolí nějaká mladá maminka na pokec, společné procházky, výlety, návštěvy, cvičení, cokoli…? :) Mně je 30 let, mám 3 letého prcka. Bydlíme tu něco přes rok a stále tu nikoho moc neznáme. Zn: Neradi sedíme doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová