Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@funnym Ahoj. Budeme bydlet úplně na kraji, když se jede od HK, první odbočka na Třebky, přejede se železnice a asi po 150m odbočka vlevo. Stojí tam 3 domky staré 5 let, tak v tom nejdál od silnice. Koukám, že prodáváš kočárek. Máme úplně stejný
Bylas spokojená? Mě docela zklamal
@Tofik já spokojená byla - měla jsem ho teda jen s hlubokou korbou a ta byla super veliká, sporťák jsme pak hned pořídili skladnější do auta. Kamarádka taky měla, ale starší, a ten prý nebyl moc houpavý - ten náš jo
My bydlíme kousek od Kubíka (potraviny).
@funnym my máme dvojkombinaci, takže ještě tak na dva roky. Máme asi nějaký špatný kus. Zip od začátku rozjetý, kola vržou, viklají se, brzda se zasekává…tak to budeme mít k sobě kousek
Jak máš staré dítko? Nebo dítka?
@Tofik tak to máte fakt asi nějaký nepovedený kus - my neměli jediný problém
já mám syna Tomáška, teď mu bude 16 měsíců. Vy se budete stěhovat do toho žlutého a sousedi mají na zahrade v kopečku žlutou skluzavku?
@funnym Nevím jakou má dům barvu. Je nejdál od hl. silnice a má nejmenší pozemek. Říká se mu trojka
Ten oplocený u silnice je jednička
Obnovuji diskuzi
Našla by se v Třebechovicích a širém okolí nějaká mladá maminka na pokec, společné procházky, výlety, návštěvy, cvičení, cokoli…?
Mně je 30 let, mám 3 letého prcka. Bydlíme tu něco přes rok a stále tu nikoho moc neznáme. Zn: Neradi sedíme doma ![]()