Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je mi 22 let a sháním kamarádku na občasné procházky, bydlíme u nádraží Strašnice.. Mám rok a půl starou holčičku Nelinku a týdenního chlapečka Míšu. Bydlíme tu chvilku a tak to tu moc neznám, ani tu nikoho nemám, tak zkouším sehnat kamarádku sobě a dětské kamarády dětičkám.. Bára
zdravim, ja mam rocni holku a jsme z Vrsovic:)coz jsou 4 zastavky tramvaji:)
@doudovka píše:
Ahoj, je mi 22 let a sháním kamarádku na občasné procházky, bydlíme u nádraží Strašnice.. Mám rok a půl starou holčičku Nelinku a týdenního chlapečka Míšu. Bydlíme tu chvilku a tak to tu moc neznám, ani tu nikoho nemám, tak zkouším sehnat kamarádku sobě a dětské kamarády dětičkám.. Bára
Ahoj, tvůj příspěvek je docela starý. Ale pokud bydlíš ještě pořád ve Strašnicích tak bydlíme kousek od sebe. Mám kluka 7 let, první třída. Helča
Ahoj, přistěhovala jsem se do Uhrinevse a myslím, že to je taky kousek
ja teprve mimčo čekám 32tt
Najde se nejaka mamina?! Lenka
@L.svob ahojky, jsem ze strasnic a mam dvouleteho kluka. Rada najdu kamaradku. ![]()
Ahoj, sice ještě děti nemám, ale bydlím také kousek od tebe a ráda zajdu na procházku nebo kafčo ![]()
Mam 3 měsíční holčičku, bydlíme ve Strašnicích a rada bych tu našla maminku s podobně starým ditkem na prochajdy s kočárkem, pokec. Je mi 30. ![]()