Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám kamarádku/ky z Brna na procházky,kávu,sem tam oběd.
Jsem v 17tt jsem na nemocenské a být pořád doma mě nebaví.
Jestli máš dost času a nevíš co sním tak se ozvi! ![]()
Ahoj, já jsem ted na konci 22tt, ale doma mám už rok a půl starýho tošťáka, takže bych mohla leda s ním…
![]()
ahoj, já jsem taky z Brna, ale stejně jako Kate mám už jednoho prcka doma ![]()
kate02 píše:Kate mám pocit že my dvě už se známe, pokud se nepletu tak přes m.konika
Bydlíme na rozmezí Kr. Pole, Žabin a Středu, zatím
Patris a z jaké části Brna jsi?? Jsem na tom stejně jako termín mám 1.9
jak se cítíš??
Ahoj holky,
Já jsem z Lesné takže to máme kousek od sebe ![]()
Sabrinety jsi z které části?
Já se cítím dobře samozřejmě se zdravotní stránky jinak jde to dřeto ![]()
Co ty?Všechno v pořádku?
Já jsem z Bystrce.Cítím se skvěle od začátku.Ted čekám na výsledky tripple testu
tak snad to bude ok.Už víš co to bude??
To je u přehrady že?
Sice tu bydlím už nějaký ten pátek ale pořád se mi to plete. ![]()
To já se taky cítím od začátku dobře špatně mi nebylo tak jsem ráda.Vůbec nevím co to bude už 5týdnů jsme nebyla u doktora jdu až teď ve středu,tak doufám že se to už dozvím jsem zvědavá!!!Co ty už víš co to bude?
holky já vám tak zavidim že vas netrapi nevolnosi. me je uz 14dni dost soufl a od vcera se to zhorsuje
uz aby byl aspon 4.mes ![]()
Nám to řekly už na prvním screeningu v 12+6tt a pak mi to potvrdila moje doktorka zhruba v 15tt taky jdu ve středu tak jsem zvědavá.A pak ve 20tt tak tam se nám snad holčička potvrdí ![]()
A zkoušela jsi lízátka z lekarny?Včera jsem si byla pro vitamíny a koukala jsem na ně.Stoji kolem 60kč a jsou tam myslím 4ks.Četla jsem že pomáhají.
zkousela jsem snad uplne vse a bez vysledku, uz minuly tehu jsem mela nevolnosti ale ted je to oproti minule slabej odvar, snad uz se to nebude moc zhorsovat
Tak to já neporadím vubec nevím co to nevolnosti jsou.Mě co akorát trápilo tak unava to bylo jediný.Ale o tech lízátkách jsem taky slyšela,že jsou dobrý