Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak u nás je to to samé.. akorát tu máme chlupy kočičí
zatím jsme nikam nedávali koberce.. Ten máme namyšlený akorát do děcáčku
Tak snad to Diego nezachlupatí i tam ![]()
My si na veletrhu vybrali tento kočárek: http://depemo.cz/sortiment2.php?… barvu buď tuto nebo černo-zelenou variaci.
Co máte vybraného vy?
Patris, ty umíš šít? To jsi tedy šikula.. Já si právě během měsíce dovezu z Blanska (od našich) také šicí stroj a chtěla bych zkusit něco vytvořit. Ale uvidíme
Možná s toho bude jen odkládací plocha na kytky
Je to takový ten stroj po prababičce v dřevěném obalu. Ale v perfektním stavu a dobře šije. Babička na něm valí docela obstojně ![]()
Kočárek pěkný ale já jsem proti otáčivým kolečkům!A myslím že tam máš 3nastavby na kočárek to se mi taky nelíbí
.Mám ráda jednoduchost.Chtěla jsem libertu ale teď jsou nekvalitní tak jsem si vybrala tento
http://www.moje-miminko.cz/…ranzovacerna Šít umím ale švadlena nejsem!Jsem celkem obratná takže umím od všeho něco i chlapské práce.Jsem typ člověka co všude strká nos.
Přesně vím jaký myslíš ale nevzpomenu si na název.Taky ho mám doma ale už moc nejede tak jsem koupila nový.
Jo a vdaná nejsem-chlap chce velkou svatbu a ja jen se svědky takže to bude trvat dlouho než jeden z nás ustoupí.
Jéé holky oboje kočárky jsou krásný já zatím koukala na netu,ale nic mě neoslovilo tak že bych si řekla „tak ten je bomba“tak čas ještě máme tak to je v pohodě.Musím se vám pochlubit tak už konečně od ledna máme za sebou rekonstrukci koupelnu i kuchyn tak jsem nadšená do ted jsem uklízela až mě z toho chytly křeče do břicha tak si musím dáchnout ![]()
Sabri, tak to veliká gratulace a tichá závist
Nás to bude čekat za nějaký ten rok. Zatím budeme střádat penízky ![]()
Patris, pěkný kočárek
Mě se líbí skoro všechny - tedy kromě tříkolek
Přijdou mi nepraktické, ale třeba se pletu.
Valím se dívat na Doblba.. naservírovala jsem si brambůrky, mango a hrozny
a ještě šilhám po chlebu s rybí pomazánkou ![]()
Já mám rekonstrukci bytu naštěstí za sebou byla to hrůza a děs nejdřív jsme museli vyklidit byt (věci nastřádané tak za 50let)a pak rekonstrukce,dělali jsme to sami dva + jeden známý.Cca za 3 měsíce jsme měli hotovo ![]()
Takže sabri vím jakou máš radost!!!
Eful já bych do 3kolky taky nešla připadají mi nestabilní a co jsem už i slyšela tak je nejeden případ vypadnutého dítěte.
Už nikdy více byla to hruuza taky neměly jsme na to firmu,ale pomáhaly známý.Ale příště kdybych měla něco takovýho podstupovat znovu tak jedině firmu na to člověk sice zaplatí ale má to rychle
jejda je večer a já mám opět žravou ![]()
ahoj holky, tak koukám, že se to tu rozjíždí, my jsme byli na vákend u manželových rodičů, tak jsem tady nebyla…
meret joj my už se známe z mk
gratuluju k druhýmu těhu
plánovali jste prcky takhle brzo po sobě? my moc ne
![]()
Ahoj holky,včera jsem tu nebyla byli jsme s mužem na vyjížce,bylo fajn ale jelikož jsem se nevlezla do kožaku tak jsem jela v riflích a tak trošku mi byla zima.Hnedka z rána řeším větší problém objednala jsem si tričko a místo 287,– jsem paní poslala 28700,–
Hezké že taky byste to braly?
Sabri já bych do rekonstrukce taky už nešla ale do stavby domečku ano ![]()
Kate taky gratuluji k druhýmu tehu
no my to tak máme plánované, teda o asi o ctvrt roku driv ale to nám nevadí. A co škola, už ji máš dodělanou? Nebo budeš studovat jako několikanásobná matka
by jsme mohli někam s Kubíkama vyrazit na hřiště, co ty na to?
Patris to se pani asi zaradovala co když ji přišel takový obnos ![]()
merett-To víš že jsme se s paní zasmáli ale jsem ráda že to tak dopadlo protože nevím z čeho bych zaplatila daňe ![]()
Eful tobě i všem tady taky přeji pěkný start do nového týdne a pokud máte kontrolu jako já tak i dobré zprávy!
merett školu jsme přerušili ještě než jsem věděla, že jsem těhu podruhý, už nás to tam štvalo, ten přístup
Zkusíme jinej obor, ale to asi časem, až bude mladšímu prckovi tak rok, zkusím něco udělat… Ale uvidíme
S Kubíkama můžem určitě někam zajít
Malej by byl venku nejradši nonstop ![]()
Patris tak to by mi radost teda udělalo
Tak snad nebude paní dělat problémy a pošle to zpátky
já takhle omylem zaplatila vyúčtování na jiný číslo než manžlovo ![]()
Patris, ti pošlu i číslo mého účtu
![]()
Snad bude paní „normální“ a pošle ti to zpět
nebo ti šla platba ještě bloknout?
Kate, co studuješ?
Já také budu s mimi dodělávat mendlovku
tak jsem zvědavá, jak to půjde ![]()
Efulka studavala jsem elektro na VUTčku obor Biomedicinský a ekologický inženýrství (studovali jsme s mužem oba zároveň denně), ale jak je tam málo lidí, většinou byly cvika jen ve dvou skupinách a blbě se nám u prcka střídalo, nakonec jsme si řekli, že na to kašlem… Manžel začal pracovat a dál uvidíme, co a jak…
Nakonec je ale dobře, že jsme to tak udělali, protože jak mi spadl rodičák na půlku, tak bychom to finančně tak jako tak neutáhli…
Bc. státnice jsem dělala s Kubou v břiše a tehdy jsem si dělala srandu, že Ing. budou s druhým prckem, tak kdybychom tu školu nepoložili, vyšlo by to přesně…
![]()
Naštěstí holky to paní vzala s humorem (já mělem s hnědou nadílkou v kalhotech) Vše jsme vyřešily a peníze bych měla mít zítra na učtě.Jo i to se stává!Jsem ráda že jsem na paní měla všechny kontakty!!!
No jdu poobědvet a asi do města kouknout se do práce a projít se po obchodech.