Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Patris
Tak ještě že to dobře dopadlo
A bez problémů
Já dneska asi prcka taky vezmu do města, máme kupon na slevu do CAčka na 20% na dětský věci, tak zkusím, jestli to platí i v Brně, když nám ho dali v Pardubicích o víkendu ![]()
kate urcite to plati i v Brně, ted jsem v Olympii a maji to vylepený na výloze
Bohužel já ho nemám, jinak bych taky nakupovala ![]()
merett my jsme ho dostali náhodou, protože jsem já potřebovala těhu kalhoty a manžel taky neměl co nasebe, tak jsme nakoupili skoro za 3tisíce a u pokladny nám to dali…
nějak jsem to neřešila, ale teď na to koukám, že by se to možná mohlo hodit, líbilo se mi tam pyžamo pro prcka, tak bych mu ho koupila tady v Brně, pokud ho tedabudou mít i tady ![]()
kuponek jsem využla do CAčka a nakoupila ale lidí tam teda bylo no hruza a probraný,ale pár kousku mám ![]()
Patris stane se tak ještě že s paní je dobrá domluva.
Mě by se to stát nemohlo já jsem tak ted vycuclá z té rekonstrukce a to jsem dneska rozhazovala po obchodech tak se musím krotit ![]()
Sabrine a kdes byla? ted přemýšlím, jestli má smysl tam ještě jezdit, jestli nepočkat a nekoupit to za tu plnou cenu ![]()
Byla jsem na starobrněnské ve měste.Já snáněla nějaky bodýčka něco pidi vel.tak 56 a to jsem nic moc nesehnala tak mám 62-68
tak budeme ohrnovat rukávy pokud to bude velký já tomu taky prd rozumím těm velikostem ![]()
Ahoj holky kde to vázne??Tak ted budu mít tolik času,že nebudu vědět jak s ním naložit mám od 1.4 neschopenku
jinak je vše ok triple tesky nám vyšly ok a mimi se má čile k světu
Jak se cítíte??
Sabri, to se někdo má
My ostatní „trpíme“ v práci. Jinak gratulace k výborným výsledkům testu! ![]()
My jdeme zítra dopo na tu genetickou konzultaci.. tak jsem zvědavá. Na velký UTZ jsem objednaná k Dr. Vlašínovi. Na ten se těším nejvíce ![]()
Už vám mimi kope? Cítíte ho?
Efu neboj genetika dopadne dobře já jsem teda taky koukala že mám zvýšený riziko dow.syndr. jen kvuli věku a to mi je 25 tak jestly to berou podle nějakým 100 let starých tabulek kdy bylo normální rodit v 18 tak se nedivím,že to ve vetšině případu vychází pozitivně ![]()
Jinak mimi už cítím tak týden ale jen když jsem v klidu tak nejvíc večer a to jen když nesním něco co mě nadýmá to pak nevím jestly je to mimi a nebo střeva
![]()
Ahojenky holky, mám doma čtyřměsíčního chlapečka a rádi bychom taky občas vyrazili s někým na společné procházky, pokud máte časík a chuť se s námi seznámit, tak budeme rádi…jsme v Brně podstatě noví
Mějte se a smějte se, pá Andrea K.