Těhulky Brno 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
28.3.11 12:19

Patris
Tak ještě že to dobře dopadlo :-) A bez problémů :-) Já dneska asi prcka taky vezmu do města, máme kupon na slevu do CAčka na 20% na dětský věci, tak zkusím, jestli to platí i v Brně, když nám ho dali v Pardubicích o víkendu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
28.3.11 12:26

kate urcite to plati i v Brně, ted jsem v Olympii a maji to vylepený na výloze :palec: Bohužel já ho nemám, jinak bych taky nakupovala :cry:

• Citovat
  • Upravit
26093
28.3.11 12:30

merett my jsme ho dostali náhodou, protože jsem já potřebovala těhu kalhoty a manžel taky neměl co nasebe, tak jsme nakoupili skoro za 3tisíce a u pokladny nám to dali… :oops: nějak jsem to neřešila, ale teď na to koukám, že by se to možná mohlo hodit, líbilo se mi tam pyžamo pro prcka, tak bych mu ho koupila tady v Brně, pokud ho tedabudou mít i tady :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
28.3.11 17:01

kuponek jsem využla do CAčka a nakoupila ale lidí tam teda bylo no hruza a probraný,ale pár kousku mám :palec:
Patris stane se tak ještě že s paní je dobrá domluva.
Mě by se to stát nemohlo já jsem tak ted vycuclá z té rekonstrukce a to jsem dneska rozhazovala po obchodech tak se musím krotit :lol:

• Citovat
  • Upravit
26093
28.3.11 17:13

Sabrine a kdes byla? ted přemýšlím, jestli má smysl tam ještě jezdit, jestli nepočkat a nekoupit to za tu plnou cenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
28.3.11 17:27

Byla jsem na starobrněnské ve měste.Já snáněla nějaky bodýčka něco pidi vel.tak 56 a to jsem nic moc nesehnala tak mám 62-68 :lol: tak budeme ohrnovat rukávy pokud to bude velký já tomu taky prd rozumím těm velikostem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sabrine
30.3.11 20:45

Ahoj holky kde to vázne??Tak ted budu mít tolik času,že nebudu vědět jak s ním naložit mám od 1.4 neschopenku :nevim: jinak je vše ok triple tesky nám vyšly ok a mimi se má čile k světu :palec: Jak se cítíte??

• Citovat
  • Upravit
4843
31.3.11 11:20

Sabri, to se někdo má :D My ostatní „trpíme“ v práci. Jinak gratulace k výborným výsledkům testu! :kytka:
My jdeme zítra dopo na tu genetickou konzultaci.. tak jsem zvědavá. Na velký UTZ jsem objednaná k Dr. Vlašínovi. Na ten se těším nejvíce :)
Už vám mimi kope? Cítíte ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
31.3.11 16:20

Efu neboj genetika dopadne dobře já jsem teda taky koukala že mám zvýšený riziko dow.syndr. jen kvuli věku a to mi je 25 tak jestly to berou podle nějakým 100 let starých tabulek kdy bylo normální rodit v 18 tak se nedivím,že to ve vetšině případu vychází pozitivně :nevim:
Jinak mimi už cítím tak týden ale jen když jsem v klidu tak nejvíc večer a to jen když nesním něco co mě nadýmá to pak nevím jestly je to mimi a nebo střeva :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
26093
17.5.11 08:36

Tak to tady nějak zapadlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
3.8.11 10:39

Ahojenky holky, mám doma čtyřměsíčního chlapečka a rádi bychom taky občas vyrazili s někým na společné procházky, pokud máte časík a chuť se s námi seznámit, tak budeme rádi…jsme v Brně podstatě noví :) Mějte se a smějte se, pá Andrea K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová