Těhulky Brno 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
543
25.3.11 20:56

No tak to taky neporadím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
25.3.11 20:59
Sabrine píše:
Nám to řekly už na prvním screeningu v 12+6tt a pak mi to potvrdila moje doktorka zhruba v 15tt taky jdu ve středu tak jsem zvědavá.A pak ve 20tt tak tam se nám snad holčička potvrdí :-)

Já jsem byla ze screeningu tak unešená že jsem se ani nezeptala :-(
Abych řekla pravdu vůbec nevím co mě ve středu čeká můj doktor není nijak zdílný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
25.3.11 21:13

Stejně tiše závidím že už víš co to bude!Já už se nemůžu dočkat!Jen doufám že to půjde vidět.Jinak jsem si pořidila anglelsounds tak teď už 2 den poslouchám srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
26.3.11 07:32

Fáákt tak to je super taky bych si to pořídila,ale ta cena :think: :-? Já bych to měla pořád na uších a poslouchala :lol:

• Citovat
  • Upravit
4843
26.3.11 09:08

Ahojky, tak tu brouzdám a narazila jsem konečně na diskusi z Brna :)
Patris, na jednu stranu ti závidím, že nemusíš každý den vstávat do práce a být v jednom kole.. Ale na druhou stranu bych na tom pak byla jako ty, že by mi z toho doma hrabalo :) I když ono se vždy něco na dělání najde. Kamarádka je také na rizikovým a doma je úplně od začátku a tak různě háčkuje hračky pro mimi.. nějaké oblečky atd. Ale každý na to není :)
Jinak jsem také z Bystrce.

Také stále nevíme, co čekáme. Ve 12 týdnu mi na Veveří doktorka řekla, že je to ještě unisex a teď mě můj gynekolog řekl, že to nebude zjišťovat, že se to dozvím až na velkém UTZ.. Z mého skvělého gynekologa se vyklubal pěknej morous.. takže porodím a pádím od něj :)
V pátek jdu na jakousi genetickou konzultaci, protože mi vyšel pozitivní tripple test, tak jsem zvědavá, co to bude.. Chtěla bych si říci o UTZ ještě před tím než mě poženou na odběr plodovky.. A tam mi třeba řeknou, co čekáme :)
Dneska mě počasí trošku zklamalo :( Celý týden, co jsme v práci je krásně a o víkendu se to zhorší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
26.3.11 11:09

Sabrine já jsem ho pořídila za 800,–myslím že je to slušná cena a navíc to pak prodám na aukru.

Eful my se už tak trochu přeci známe :lol:
Ono já bych raději byla v práci ale jelikož se tam tahám s těškýma věcma tak mě gyne nechal doma.No ono těch důvodu je víc ale to je jedno.Ale řeknu ti že představa vstávat v 3:30 mě nijak neláká.
Práce mám doma dost ale když si nemáš s kým povídat tak je to hrozné!Chlap je skoro pořád v práci tak toho moc nenamluvíme.
Ohledně těch výsledku si nedělej hlavu.Pokud vím tak ti ve 12tt vyšel negativně.Takže bude vše ok!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
26.3.11 11:24

Joo koukala jsem že se dá sehnat i levněji tak to je super nevěděla jsem že něco takovýho je :-) Já byla ted ve městě tak jsem zase neodolala a nakupovala :oops: i když jsem teda jako v práci :lol: ,ale je tady mrvvo.Holky kolik už jste přibraly??Já jsem ostuda,ale se mnou ty hormony cvičí a já pořád v té pusy něco mám taky už mám 5 kilo nahoře ale taky už pořádný bříško :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4843
26.3.11 15:03

Patris, vím, vím, že se známe :D I Sabrine znám z další diskuse :)

Já také doufám, že bude vše OK. Sice jsem z toho první den byla docela špatná, ale to by byl asi každý.

To jo, pro mě jsou muka, když jsem nemocná a jsem třeba týden doma a jsem mimo lidi. Přítel je ze mě vždy nemocný :D Jen příjde z práce a ja už mu stojím za patama a mám potřebu si vykládat :D

Sabri, také bych nakupovala, až bych brečela :) Ale zatím nevíme pohlaví, tak ještě vyčkáváme :)
Ale už máme koupenou postýlku, povlečení s nebesy a mantinely :), přebalovací pultík s vaničkou a monitor dechu :)
Začínáme od neutrálních věcí.. a pohlaví mi snad sdělí příští týden, jak půjdu na tu genetickou konzultaci.. tedy doufám v to :)

Nad tím angelsoudnsem jsem přemýšlela také. Ale teď si už říkám, že to vydržím.. že už by měl prcek co nevidět začít kopat.. :)
Hehe, nebo se objednáme k tobě na zvukový poslech :D

Od příštího pátku konečně začnu chodit na pilátes pro těhule, tak se trašně těším. Začnu zase „něco“ dělat :)

Sabri, jak jsi dopadla s tím aqua-aerobicem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
26.3.11 15:06

Jo, Sabri, já už mám nahoře 4 kila :) Ehm, když počítám tu váhu, na které jsem začínala těhotenství.. ono mi zůstalo ještě pár kilo nahoře z vánoc :( Ale co.. lámat hlavu si s tím nebudu.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
26.3.11 15:11

No co to dáme dolu to nemám strach :-) Efulko budeš chodit do toho cvičení??

• Citovat
  • Upravit
4843
26.3.11 15:25

Tak to o strach nemám, že bych to pak nedala dolů, ale spíš teď si připadnu jako koule :D a to jsem teprve na začátku pořádnýho přibírání :D
Jojo, od 1.4. mi to začíná. Budeš chodit také?
Už to potřebuji jako sůl. Připadnu si jako stará babka.. Když koukáme na telku a ja jsem vyvalená na gauči a pak vstanu, tak mě všude píchá a bolí :D Po pár krocích je to OK. Člověk když je zvyklý se hýbat a teď skoro nic nedělám, tak je to špatný.
Na vycházky občas chodíme, ale dokopat k tomu někdy přítele je nadlidský výkon. A samotné se mi šmatlat nechce.
Vy máte výhodu, že ven musíte :) pejsek vás vždy donutí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
26.3.11 15:43

taky si připadám jako koule já jsem totiž malá takže se musím krotit abych nepřibrala moc :roll: Pořád chodím do práce a mám pohybu až až takže zatím do cvičení nechodím hledala jsem plavání ale to jsem taky nedohledala.Já byla zvyklá na posilovnu přijít si kdy chci já být tam jak dlouho chci takový cvičení v určitou hodinu a ve skupině mě popravdě moc neláká i když nějakej pohyb bych potřebovala.To máš pravdu proto jsem toho psa chtěla že nás donutí jít ven za každýho počasí a nestačí s ním jít jen kolem baráku.

• Citovat
  • Upravit
4843
26.3.11 16:06

To já také nejsem žádný obr - měřím 160 cm. Já také spíše chodila do fitka, na squash, bedbec atd. Ale většinu toho, co jsem byla zvyklá dělat se v těhu nedoporučuje, tak budu chodit aspoň tam.. Sice mám doma na CD nějaký pilates také, ale dokopej se doma ke cvičení :D To si radějí vždy vystoupím, když jedu z práce, dole u ZOO a vycupitám si to domů pěšo :)
My máme zatím kocoura, ale bohužel má nemocné srdíčko, tak nevíme, jak dlouho tu s námi bude :( Někdy v budoucnu bychom také chtěli pejska, ale budu zvědavá, jak budeme zvládat mimi :D Strašně se mí líbí svýcarský salašnický pes, ale toho bych v bytě netrápila, tak pak budeme muset vymyslet s přítelem (hehe, někdy asi manželem :D) nějakou alternativu :)

Holky, co vy? Jste vdané? My ee, jsme to trošku nestihli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
26.3.11 16:12

z toho strach nemám skolubit se to dá dítě+pes akorát mě děsí představa že prcek bude lézt a na zemi budou chlupy ze psa už tak vysáváme denně :roll: Jinak svatbu jsem taky nestihly a to jsme už rok zasnoubeni :lol:

• Citovat
  • Upravit
543
26.3.11 17:34

Ahojj kočky,
Tak já mám už taky trochu nakoupeno-postýlka,mantinel,nebesa,nějaké oblečení,kočár mám otestovaný a vybraný.Konečně jsem si koupila šicí stroj tak můžu začít šít!Já jsem už přibrala asi 5-6kg ale je to taky tím že jsem přestala kouřit a jsem doma.Mám celkem strach jak to vše shodím a taky doufám že se nevyšplhám až k číslu 100kg při mé výšce 165cm ani to ne :lol: se bude špatně shazovat.
Taky jsem se koukala na kurzy plavání ale nic jsem nenašla tak přemýšlí že začnu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová