Kamarádky Lysá nad Labem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
458
3.7.12 19:33

Kamarádky Lysá nad Labem a

Pro všechny co nemají co dělat a čekají nebo už mají mimčo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
3.7.12 19:37

Ahoja ty máš mimčo? Já jsem z Lysé a mám 10timěsíčního kluka a 14tiletou holku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.7.12 19:37

Ahojky jsem Lucie a je mi skoro 25 let teď čekáme 1. mimčo. Zatím normální průběh, jelikož jsme se přestěhovali tak nemám moc známých tak ráda pokecám od srpna budu mít moře času protože mě už nenechaj v práci tak se můžem i sejít na čajík s dortíkem… Zatím zdar :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.7.12 19:45

A kdy se vám má narodit miminko? Jinak já jsem už starší, v srpnu mi bude 33 :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.7.12 21:14

Ahojky,
no TP mám 27.10. Ty jo tak to už jsi zasloužilá Matka… Já mám zase 5ti letého brášku tak jsem trochu trénovala. V srpnu mi ho snad mamka dá na hlídání. Je to můj benjamínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
7.8.12 08:29

Ahoj, jsem vedle Lysé, je mi 40 let a čekám v listopadu 2012 miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
8.8.12 18:44
@Iva39 píše:
Ahoj, jsem vedle Lysé, je mi 40 let a čekám v listopadu 2012 miminko

tý jo to jsi docela odvážná, ale držím ti palce moje mamka taky ve 40 rodila. A teď mám užasnýho 5-ti letého brášku… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
9.8.12 07:17
@ACDA píše:
tý jo to jsi docela odvážná, ale držím ti palce moje mamka taky ve 40 rodila. A teď mám užasnýho 5-ti letého brášku… :D

nemyslím si, že bych byla odvážná, nejsem jediná, která má nebo bude mít dítě okolo 40 let, dříve to bylo jinak, bylo to divné, ale dnes bych řekla, že je to normální věc, alespoň co vidím u doktorů, hlavně když je miminko zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
9.8.12 19:47
@Iva39 píše:
nemyslím si, že bych byla odvážná, nejsem jediná, která má nebo bude mít dítě okolo 40 let, dříve to bylo jinak, bylo to divné, ale dnes bych řekla, že je to normální věc, alespoň co vidím u doktorů, hlavně když je miminko zdravé

Určitě… a ja jak tak poslouchám své kamarádky tak na mě koukaj jak na blázna že mám dítě teď a ne později… Nemyslela jsem to špatně. Sama jsem si nebyla jistá jestli dost vhodná doba na miminko a to je mi 25let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
10.8.12 06:35
@ACDA píše:
Určitě… a ja jak tak poslouchám své kamarádky tak na mě koukaj jak na blázna že mám dítě teď a ne později… Nemyslela jsem to špatně. Sama jsem si nebyla jistá jestli dost vhodná doba na miminko a to je mi 25let…

v 25 letech v dnešní době si nemyslím, že by bylo pozdě, ono dnes má spousta holek problém otěhotnět a nemusí to jít hned napoprvé a pak roky utíkají, pokud se na to cítíš a máš zázemí tak do toho klidně jdi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.9.19 22:18

Kamaradka Lysa nad Labem

Ahoj maminky. Hledam fajn kamaradku na prochazky s ditetem (dcerka 15 mesicu),vylety, kavicku atd. Mel by nekdo zajem? Budeme sese tesit :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová