Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No vždyť ono je to vlastně jedno. Po Klausovi přijde ještě Čech - a pak to bude Číňan nebo Vietnamec narozený v Čechách. Oni neřeší číčoviny jako my a jdou si za svým…
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…
Myslíš tohle? ![]()
Ani nevím co bych na to říkala… zvolen českým konzervativním lidem pravděpodobně nebude - i když by to asi celosvětově byla pecka
to by se o nás mluvilo ve velkém
nejdřív chmaták tužek pak potetovaný umělec
![]()
Kandidovat může kdo chce, je to inteligentní člověk, třeba by to dělal dobře…neznám ho pořádně
za sebe mohu jen říct že bych volila někoho reprezentativnějšího
To myslíte určitě toho pana Borůvku.
Mělo by to pár výhod - splynul by s pozadím obrazů starých mistrů na Hradě, tudíž by nebyl rušivým elementem.
No a také by to nikoho nepřekvapilo pokud by to u nás šlo, tak jak jde, bylo by to adekvátní zpodobnění vládnoucích klik v ČR. ![]()
@kostickaa ju to myslim, dekuji
Chci vase nazory tak je chrlte
Myslim, ze ma velkou sanci nekoukat jak vypada, ale koukat, co je to za osobnost ![]()
@asha píše:
Ja jsem pro
Díky§
Zatím první vlaštovka, ale nebude to trvat dlouho a bude vás čím dál víc ![]()
Nechat ze sebe udělat umělecké dílo má určitě nějaký ten psychologicko/psychiatrický moment ![]()
Jinak mi přijdou směšní všichni kandidáti, každý ma nějakou tu sukničku.
Nedovedu v současné době říci, kdo by tak nějak mohl být tím pravým ořechovým pro naši zemičku. ![]()
@kostickaa píše:
http://zpravy.idnes.cz/…/domaci.aspx?…Myslíš tohle?
Ani nevím co bych na to říkala… zvolen českým konzervativním lidem pravděpodobně nebude - i když by to asi celosvětově byla pecka![]()
![]()
to by se o nás mluvilo ve velkém
![]()
nejdřív chmaták tužek pak potetovaný umělec
![]()
Kandidovat může kdo chce, je to inteligentní člověk, třeba by to dělal dobře…neznám ho pořádně
za sebe mohu jen říct že bych volila někoho reprezentativnějšího
Tak jak jsem ho znávala dřív, tak mi byl hrozně sympatický a je to vzdělanej chytrej člověk, akorát ho neznám natolik, abych si byla jistá, že bych ho chtěla volit. To neznám ostatně nikoho, ale u některých s jistotou můžu říct ne!!!
Pravdou je, že je osobnost. Je inteligentní, má vzdělání, v hlavě to má srovnané jako málokdo…ALE…prezident musí mimo jiné svou zemi reprezentovat, což s tím tetováním půjde těžko. Resp. společnost ještě není až tááák toleratní, aby toto zkousla. Přiznám se, že ani já bych ho nevolila a právě kvůli vzhledu. Jasně, ať se protlačí do politiky, lidi jako on by tam byli třeba. Ale bohužel prezident musí být prostě noblesní.
Osobně bych tam viděla ráda pana Swarzenberga, ale ten už na tom zase není dobře zdravotně, tak nevím.
Holky za sebe mohu žříct jen že je to kandidát spíš pro 22. století - to už vzhledové konvence nebudou tak svazující a bude pravděpodobnější že ho Češi zvolí
![]()
@kostickaa píše:
Holky za sebe mohu žříct jen že je to kandidát spíš pro 22. století - to už vzhledové konvence nebudou tak svazující a bude pravděpodobnější že ho Češi zvolí![]()
no, já mám strach že jako národ jsme tak blbí, že raději zvolíme Okamuru než pototavnýho, porotože je přece potetovanej