Kape mi plodová voda?

Anonymní
31.7.23 19:23

Kape mi plodová voda?

Ahoj holky, setkala jste se některá s tím, že by vám kapala plodová voda? Doktorka se mě na to ptá při každé návštěvě, ale zatím jsem se s tím nesetkala.

Teď se mi ale stala jedna věc, že jsem byla ve sprše, po sprše jsem se celá otřela a po několika minutách mi na nohu kápla kapka průsvitné až trochu bíle barvy. :think: Trochu mě to vyděsilo, protože je ještě brzy za chvilku jsme jen v 7. měsíci.

Máte s tím některá nějakou zkušenost? Mohlo by se jednat o plodovou vodu?

Všem děkuji a omlouvám se za anonym :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16227
31.7.23 19:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky, setkala jste se některá s tím, že by vám kapala plodová voda? Doktorka se mě na to ptá při každé návštěvě, ale zatím jsem se s tím nesetkala.

Teď se mi ale stala jedna věc, že jsem byla ve sprše, po sprše jsem se celá otřela a po několika minutách mi na nohu kápla kapka průsvitné až trochu bíle barvy. :think: Trochu mě to vyděsilo, protože je ještě brzy za chvilku jsme jen v 7. měsíci.

Máte s tím některá nějakou zkušenost? Mohlo by se jednat o plodovou vodu?

Všem děkuji a omlouvám se za anonym :andel:

Zkušenost nemám, nikdo se mě na to neptal :nevim: Viděla bych to spíše na nějaký třeba výtok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1432
31.7.23 19:29

Ahoj mi se to stalo. Voda mi odkapávala, jela jsem raději do nemocnice. Před vchodem do porodnice, jsem měla plodovku po kolena :) Preji hodně štěstí ať ještě vydržíš ale raději jeď do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.23 19:35

@Pitřice Teď jsem určitě mnohem klidnější :lol: Jak jsi prosím poznala, že kapeš? Měla jsi jen mokré kalhotky nebo to mělo i nějakou barvu? :think:

• Citovat
  • Upravit
4385
31.7.23 19:37

Pokud máš podezření, tak bych si raději vzala poporodní vložku a jela do porodnice. Udělají test na plodovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1432
31.7.23 19:50

Ne bylo to průhledné udělala jsem to přesně jak píše @korn123 A jak jsem to poznala? Měla jsem mokré kalhotky, vzala si suché a po chvíli znova mokré. Tak jsem Googlila jestli může plodovka kapat. A může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.23 19:59

@Pitřice Já bych klidně do nemocnice jela, ale zase nechci abych tam vypadala jako idiot :lol: Každopádně by mě taky nenapadlo, že by plodovka mohla kapat, ale doktorka se mě na to ptá opravdu při každé návštěvě proto mě to hned napadlo :D Jinak jsem taky hned googlovala a našla jsem, že může být čirá až zbarvená do běla, proto mě to tak znepokojilo, ale moc jsi mi pomohla. Doufám, že to ještě vydržíme. Děkuji :andel:

• Citovat
  • Upravit
5958
31.7.23 20:01

Tak jedna kapka může být nějaký jen výtok. Vem si kalhotky a když je budeš mít mokré, tak se nech raději zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
31.7.23 20:01

Jako idiot vypadat nebudeš. Raději zbytečně, než se pak tlouct do hlavy, že jsi nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.23 20:11

@Markéta188 To bych si taky ráda řekla, jenže výtok je přeci jen hustý a tohle byla opravdu tekutá průsvitně bíla a trochu velká kapka :think: Ale to nic, budu doufat, že to opravdu nic nebylo a že ještě vydržíme. Ve čtvrtek to řeknu doktorce a uvidím co řekne. Jinak Vám holky všem moc děkuji :andel:

• Citovat
  • Upravit
5958
31.7.23 20:13

A nebylo to smíchané s tou vodou ze sprchy? Ona se někdy i dovnitř dostane voda a pak to vytíká…
Rozhodně nepanikařit, ale zbystřit!
Kontroluj to a uvidíš.
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
31.7.23 20:16

Plodovka je čirá, je to prostě voda…pokud máš podezření na únik dej si poporodní vložku a když bude třeba za půl hodiny mokra tak jeď..ale jestli to bylo bílé tak to plodovka nebyla…jinak mě plodovka praskla a vytekla všechna najednou…to se nedalo orehlidnout. ale pokud je únik znamená to že je ve vaku blan jen malá dírka a nejčastěji trochu unikne při změně polohy..třeba když chvíli ležíš a pak vstanes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4335
31.7.23 20:25

Me pomohl pH papirek, moc je kysela, plodovka zasadita, kdyz jsem kychla tak mokro, lette s tim pokazdy k dokrorovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
31.7.23 20:32
@Anonymní píše:
@Pitřice Já bych klidně do nemocnice jela, ale zase nechci abych tam vypadala jako idiot :lol: Každopádně by mě taky nenapadlo, že by plodovka mohla kapat, ale doktorka se mě na to ptá opravdu při každé návštěvě proto mě to hned napadlo :D Jinak jsem taky hned googlovala a našla jsem, že může být čirá až zbarvená do běla, proto mě to tak znepokojilo, ale moc jsi mi pomohla. Doufám, že to ještě vydržíme. Děkuji :andel:

Doktorka se tě na to ptá a neudělá test, nebo tě na něj neposle? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.23 20:48

@Polední bouře Když jí pokaždé řeknu, že neteče tak nemá důvod mi dělat testy. Nechodím k ní každý den abych jí to mohla hned říct.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky