Těhotná a styk před 5ti dny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.7.23 13:34

Těhotná a styk před 5ti dny

Dobrý den, mám otázečku, protože je brzy na testování a asi plaším, ale už rok beru antikoncepci lyndynette, vždy jsem měla menstruaci 4 dny v pauze, a ve středu jsem měla tedy nechráněný poh. styk, ale přítel se do mě neudělal. menstruaci jsem dostala v pátek a měla jsem silné krvácení jen 2 dny, a dnes 3. den pouze špiním, tak mám trochu strach, jelikož i s antikoncepcí jsem to měla vždy stejné, a popřípadě kdy si udělat test? děkuju za ohlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vesnickaholka
31.7.23 13:36

Telo neni stroj, zmeny jsou mozne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4385
31.7.23 13:38
@lazyartweeb píše:
Dobrý den, mám otázečku, protože je brzy na testování a asi plaším, ale už rok beru antikoncepci lyndynette, vždy jsem měla menstruaci 4 dny v pauze, a ve středu jsem měla tedy nechráněný poh. styk, ale přítel se do mě neudělal. menstruaci jsem dostala v pátek a měla jsem silné krvácení jen 2 dny, a dnes 3. den pouze špiním, tak mám trochu strach, jelikož i s antikoncepcí jsem to měla vždy stejné, a popřípadě kdy si udělat test? děkuju za ohlasy.

Nepředpokládala bych, že by jsi byla těhotná. Test si pro svůj klid klidně udělej, třeba za 2 týdny od styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5647
31.7.23 13:42

Menstruace během brání HA je jen pseudo menstruace, tudíž nic neříkající. Těhotná nebudeš, pokud bereš HA poctivě. Chráněná jsi i v té pauze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16178
31.7.23 14:02
@Lil Kitkatt píše:
Menstruace během brání HA je jen pseudo menstruace, tudíž nic neříkající. Těhotná nebudeš, pokud bereš HA poctivě. Chráněná jsi i v té pauze.

Přesně tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky