Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@admin reklama již ve třech diskusích které s půjčkami nemají nic společného ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím,muže Macmiror globule způsobit spineni? Jsem na konci 16.tydne a dneska mě trochu táhne spodek a zada a před chvíli jsem nasla opravdu kapicku rudé krve na intimce. Mam doma angelsounds, tak jsem nasla srdicko a trochu se uklidila.. akorát vzdCky ho najdu už blíž k pupku a dneska vlevo dole az u stydké kosti. nemate některá zkusenost? Díky moc.
No vždy je lepší si zajet na pohotovost a nechat se zkontrolovat ![]()
@Eva mark píše:
Potřebuješ půjčku? Opravdu potřebujete nouzovou půjčku pro zahájení vlastního podnikání? Jste v dluhu? To je vaše příležitost k dosažení vašeho přání, nabízíme osobní půjčky, komerční půjčky a všechny typy úvěrů se zájmem
3%. Chcete-li získat mé informace, kontaktujte nás s našimi kontakty na květen:
Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
@Zusanka mam spodek úplně čistý. Už žádná krev, spineni, nic… Volala jsem do
Nemocnice, prý jedna mini kapka na intimce muže byt k zánětu. Tak nevim… ale v pondělí jdu ke své. Samozřejmě pokud se to objeví znovu, jedu hned
@Jeanine33 mně se to stalo taky, spodek je překrvený a ty globule můžou způsobit mírné zakrvácení, pokud je to jednorázové, tak je to ok.
@Reny28 píše:
@Jeanine33 mně se to stalo taky, spodek je překrvený a ty globule můžou způsobit mírné zakrvácení, pokud je to jednorázové, tak je to ok.
Citim úplně jak mi to tam pulzuje. Konecnik, kolem posevniho vchodu. Občas někam vystřelí. Opravdu důkladně jsem si to tam “dole” zkontrolovala a ani kapka. Byla to na intimce kapka o velikosti 3×3 mm..Ale jasne cervena. Panikarim po prodelanem potratu, ja to vím… nebo takhle, snad panikarim. Dekuju moc za uklidnění.
@Jeanine33 píše:
@Zusanka mam spodek úplně čistý. Už žádná krev, spineni, nic… Volala jsem do
Nemocnice, prý jedna mini kapka na intimce muže byt k zánětu. Tak nevim… ale v pondělí jdu ke své. Samozřejmě pokud se to objeví znovu, jedu hned
Aha, tak uvidíte, dejte pak vědět. ![]()
U doktorky v pondělí v poradku. Nikde nic. Cervix skóre 0. Ultrazvuk a ozvu taky ok. Jen to prý mohlo byt poranění pro zavádění globule (nevim, po 12 hodinách až krev?), ale jak jsem naredena po Clexanu, tak se prý mohlo stát. Důležitý, ze už se to neopakovalo. Akorát mam ve spanku samovolně orgasmy a pak mě bolí podbrisek. Muže to vadit?
@Jeanine33 po zavedení globule to může být, mě se to stalo několikrát, že jsem večer zavedla a ráno měla trošku krve, ona ta sliznice je prekrvená a stačí jí málo, Clexan si píchám taky a jemu bych to nepřikládala. Samovolné orgasmy nevadí, ona se děloha u nebo stáhne a pak je to holt v tom břiše cítit.
@Reny28 a když mi takhle hezky radite a mate zkusenost, jak je to s tepem v těhotenství? Mam i v klidu po půl hodine lezeni tep 100 a to nejsem ve stresu a úplně mě to vzbudí, zneklidni jak slyším a citim, ze to tepe. Tlak mam vždy kolem 110/60… Byla jsem chudokrevna, ale to se teď všechno zlepšilo dle odběru.
@Jeanine33 tep v těhotenství je normální zvýšený, ale teď fakt nevím jaký mívám já když mi ho měří 🤔Kámoška taky trpěla zvýšeným tepem a bušením srdce, doktorka jí tenkrát říkala že to některé těhotné tak mají, ale dělala jí pro jistotu nějaké vyšetření, na tohle se pro jistotu zeptej své doktorky. Já jsem taky chudokrevná a papám cca od 18.týdne železo, ale k němu se dopracuje skoro každá těhotná😁.Tlak máš nízký, já to mám stejný.
Zdravím,
muže Macmiror globule způsobit spineni? Jsem na konci 16.tydne a dneska mě trochu táhne spodek a zada a před chvíli jsem nasla opravdu kapicku rudé krve na intimce. Mam doma angelsounds, tak jsem nasla srdicko a trochu se uklidila.. akorát vzdCky ho najdu už blíž k pupku a dneska vlevo dole az u stydké kosti. nemate některá zkusenost? Díky moc.