Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mne taky vždycky třeba na pár dní vymizely, ale pak se zase vrátily
tak neboj, ono možná není všem dnům konec
úplně vymyzely a zatím se nevrátily od 12 tt. Teď jsem 17 tt a zatím je vše ok (ťuk, ťuk) ![]()
Já jsem dneska 7+1 A podbrisek mě bolí tak jen chvilkama někdy ho i celý den necítím a u prsou spíš jen bradavky ale taky nejsou tak citlivé jak byly ale unavená jsem teda pořád a dost. Na kontrole sem sice byla v pondělí ale vše bylo jak ma. Hold na každé tělo to působí jinak ale buďme. radi lepší jak mít žaludek na vodě celý den ![]()
Právě jsem četla nějaké příspěvky, a u holek to znamenalo bohužel ZT ![]()
Mám strach, protože v listopadu cca 5-6tt u mě došlo k samovolnému potratu ![]()
Tak si skoč pro jistotu na gyndu driv. Ale myslím si že každou to snasime jinak. Ano někdo z toho má ZT ale někdo taky krom rostoucího bříška by nepoznal že je těhotná. Myslím že bude vše v pořádku. Mě taky bolelo bříško že začátku víc jak teď a kontrola mě v pondělí dopadla dobře a bylo vidět i srdíčko
Každý to má jinak. Já měla akorát bolestivá prsa asi týden a pak jsem neměla vůbec nic. Pokud tě to uklidní zajdi si na gyndu dříve.
I bez příznaků je prosperující tehotenstvi takových případů je mnoho.
Ahojky, jsem 8+2tt a priznaky od zacatku nemam zadne. Prvni tyden me bolela prsa a jen hodne spim, jinak nic. A sem v poradku, fazolce bije srdicko o sto sest a velikosti je tak jak ma. Ultrazvuk sem mela dnes. Kazdy den ujdu pesky 15km 😀 😀 Doktor mi rekl ze patrim mezi ty stastnejsi, ktere nemaji priznaky
Ahoj, chtěla bych se ještě zeptat na ta prsa. Ja jsem teď 5+5 tt (přesně, po IVF) Do neděle jsem měla pevná bolavá prsa. Teď nic, prsa zase měkká. Už mám po dvou potratech, ale to bylo buď dřív nebo později a příznaky nic moc. Myslíte, že je to zas v háji?
Na kontrolu jdu za týden a dřív mě tam nechtějí, o prsou jsem jim neříkala, jen o špinění, ale to prý bylo málo a stejně nic nenadělají, mám prostě počkat. Jenže jak? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se ještě zeptat na ta prsa. Ja jsem teď 5+5 tt (přesně, po IVF) Do neděle jsem měla pevná bolavá prsa. Teď nic, prsa zase měkká. Už mám po dvou potratech, ale to bylo buď dřív nebo později a příznaky nic moc. Myslíte, že je to zas v háji?
Na kontrolu jdu za týden a dřív mě tam nechtějí, o prsou jsem jim neříkala, jen o špinění, ale to prý bylo málo a stejně nic nenadělají, mám prostě počkat. Jenže jak?
Já měla vždycky par dni příznaky, bylo mi blbě, bolely mě prsa, pak zas třeba dva tři dny nic a tak se mi to furt střídalo
Je to narocny, je to těžký, ale ver, ze všechno bude dobrý a zkus se co nejmíň stresovat ![]()
Ahojte všem, holky, dnes bych měla být 7+0, první kontrolu mám v úterý, ale už tak cca 4 dny mi vymizely příznaky jako nalita a bolestivá prsa, natekle nohy a žaludek už taky není na vodě. Měla jste to některá taky tak a bylo vše ok?