Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
mám prosbu objednala jsem si kapky gynex, ale nevím zda je mám začít brát mám jít na konci listopadu na další stimulaci a bojím se abych si nerozházela menstruaci.
máte s tím nějaká zkušenosti.
děkuji
@Lidušk No ja mam tedy nekolik kamaradek, kterym jednoznacne gynex (a to toho vyzkousely mraky) pomohl k diteti. Ja bych to udelala obracene. Nejdrive bych brala nejakou dobu gynex a IVF odlozila az na pozdeji. Ale nevim presne jak to s IVF je, co se musi dodrzovat atd, v jake jsi situaci- jestli chces otehotnet co nejdrive, nebo muzes cekat atd. Kazdopadne opravdu jsem zirala na ucinky Gynexu. Ja sama ho brala na premestr. syndrom a taky mi to pomohlo. Menstruaci mi to vubec nerozhazelo, mela jsem ji jen slabsi (mam ji jinak silnou). Ale muze se stat, ze jak gynex zacne pusobit, nez vse v tele nabehne, tak ti treba pry jedna menstruace vynecha.
@nevia píše:
@Lidušk No ja mam tedy nekolik kamaradek, kterym jednoznacne gynex (a to toho vyzkousely mraky) pomohl k diteti. Ja bych to udelala obracene. Nejdrive bych brala nejakou dobu gynex a IVF odlozila az na pozdeji. Ale nevim presne jak to s IVF je, co se musi dodrzovat atd, v jake jsi situaci- jestli chces otehotnet co nejdrive, nebo muzes cekat atd. Kazdopadne opravdu jsem zirala na ucinky Gynexu. Ja sama ho brala na premestr. syndrom a taky mi to pomohlo. Menstruaci mi to vubec nerozhazelo, mela jsem ji jen slabsi (mam ji jinak silnou). Ale muze se stat, ze jak gynex zacne pusobit, nez vse v tele nabehne, tak ti treba pry jedna menstruace vynecha.
už nemůžu moc čekat je mi 38 a máme za sebou již 5 neúpěchů tak nevím co dělat
Ja ho brala ale nepomohl mi. Ale u nas je chyba u chlapa. Akorat mi rozhazel ms.
@Lentilkaaa83 píše:
Ja ho brala ale nepomohl mi. Ale u nas je chyba u chlapa. Akorat mi rozhazel ms.
děkuju tak já počkám asi až po listopadu co mi vyjde z výsledků krve aby mi to nerozházelo
@Lidušk Chapu, ze nechces cekat, ale 38 mi pripada jeste uplne v pohode. Ale to je uhel pohledu- za me je daleko lepsi mit dite klidne ve 40, nez kdyz deti maji deti, jako tomu bylo driv… ale to je urcite na jinou diskuzi a toto tema tady vubec rozpitvavat nechci. ![]()
Kdyz mas jit na IVF uz za mesic, tak bych tedy asi pockala a IVF zkusila, ale pokud by nevyslo, dala bych prostor na par mesicu tomu gynexu. Pokud ti menstruaci rozhazi, tak pouze docasne, kdyz ho budes brat dal, tak se to zase srovna. A ze to nekomu nepomohlo atd, bych vubec neresila, vetsine lidi totiz opravdu pomuze- staci kouknout na ruzny diskuze.
Jak jsem psala, ja mam nekolik kamosek, co maji „gynexovy deti“. Vetsina z nich se o dite pokousela nekolik let, potom nekolik IVF, braly ruzny pripravky a nic. No a az gynex pomohl.
Tak drzim palce at se rozhodnes jakkoliv ![]()
@nevia píše:
@Lidušk Chapu, ze nechces cekat, ale 38 mi pripada jeste uplne v pohode. Ale to je uhel pohledu- za me je daleko lepsi mit dite klidne ve 40, nez kdyz deti maji deti, jako tomu bylo driv… ale to je urcite na jinou diskuzi a toto tema tady vubec rozpitvavat nechci.![]()
Kdyz mas jit na IVF uz za mesic, tak bych tedy asi pockala a IVF zkusila, ale pokud by nevyslo, dala bych prostor na par mesicu tomu gynexu. Pokud ti menstruaci rozhazi, tak pouze docasne, kdyz ho budes brat dal, tak se to zase srovna. A ze to nekomu nepomohlo atd, bych vubec neresila, vetsine lidi totiz opravdu pomuze- staci kouknout na ruzny diskuze.
Jak jsem psala, ja mam nekolik kamosek, co maji „gynexovy deti“. Vetsina z nich se o dite pokousela nekolik let, potom nekolik IVF, braly ruzny pripravky a nic. No a az gynex pomohl.
Tak drzim palce at se rozhodnes jakkoliv
děkuji moc asi to udělám tak jak píšeš
Ahoj holky četla jsem tu něco o ivf.. Mám jít na to příští rok v lednu a i když jsem si o tom četla kde co tak bych byla moc ráda jestli by jste mi některá z vás o tom něco nenapsala. Třeba nejaké zkušenosti nebo něco na co si dávat pozor. Budu vděčná za každou odpověď a předem moc děkuji