Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tady někdo kdo čeká na transfer a chce si psát o svých zkušenostech??Já má před kontrolním ultrazvukem a pak transfer, ale mám jen jedno embryjko ![]()
Ahoj, neboj, i jedno embryo muze prinest stesti
Ja mam po trech ivf za sebou jen jeden transfer jedineho embrya a jsem uz ve 32tt. Zkus mu verit. Hodne stesti ![]()
Ahoj, mě čeká v úterý transfer rozmraženého embrya:-) Taky dostanu jen jedno embryo, ale věřím, že se to znovu povede aby měl syn brášku:-)
@Čajíček1980 Fakt
tak to ti přeji hodně štěstí. A řekli ti hned jaké budete mít pohlaví??Já už se nemůžu dočkat, ale zároveň to jsou fakt nervy.
@IvetaZ27 Taky ti přeji hodně štěstí
Mě čeká ten kontrolní ultrazvuk a pak ten transfer. Nevíš kdy mě pošlou na ten transfer???
@Adélka 2 Fakt ze jo
Nedavala jsem tomu vubec sanci. A uz se mi tam pekne mrska
Pohlavi jsem se dozvedela az na screeningu, nemeli jsme geneticke vysetreni embrya. Tak at to klapne
Dej vedet ![]()
@Adélka 2 Já tobě taky. V úterý jsem byla na ultrazvuku a transfer bude zase v úterý, takže tak za ten týden. Možná záleží i na sliznici atd. Včera jsem začala zavádět utrogestan a už mě to pěkně štve:-(
@IvetaZ27 Tak držím palce
já už nemyslím na nic jiného trochu mi z toho hrabe
i po těch hormonech jsem byla úplně mimo. Řekli ti jaké budete mít pohlaví tedá jestli jste měli genetické testy??
@Adélka 2 neboj, mě hrabe určitě ještě víc. Genetiku jsme neměli, takže budeme mít překvapení
@Adélka 2 Děkuju:-) zatím čekám a nervy hrozný… Už máš po transferu?
@IvetaZ27 Tak já dneska na ultrazvuk ale sliznice byla dost nízko tak mi ten transfer doktor odložil na příští cyklus. Tak se mi to furt nějak komplikuje.
@Adélka 2 To mě moc mrzí, tohle oddalování stojí vždycky za prd. Budu držet palce aby se příště sliznice umoudřila ![]()