Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
@j.a.n.i1 na BG strankach pisou tohle:
Today, bumGenius branded products are concientiously produced in the United States and in Egypt. You're welcome to visit our retail store in St. Louis, Missouri anytime.
Bamboolika zkus, moje 25m ho stale uzije
Jestli se chystas pristi tyden na prazsky veletrh, bude tam stanek ![]()
@j.a.n.i1 For Kids v Letnanech, od pristiho ctvrtka do nedele.
@ugluk To mám za rohem, tak já jdu lovit slevenku na lístek…
@j.a.n.i1 je neco na odmaminky.cz, popr. na strankach veletrhu za registraci, tusim. Popr. primo na strankach Bambooliku je soutez o listky.
Ahoj,
srdečně vás zvu na seminář o látkových plínkách s ukázkami různých typů a značek plen.
28.4. v 11. 30 Centrum inspirace a tvořivosti, Charlese de Gaulla 18, Praha 6 email: helena@obcanskainspirace.cz
29.4. v 16.00 MC Císařka, Na Okraji 41, Praha 6 Petřiny email: MCCisarka@seznam.cz
Pokud plánujete přijít, nahlašte se na emaily
Seminář je nekomerční, výbavu zapůjčily Veselé pleny…
Budu se na vás moc těšit.
Tereza
Prosím mohly by jste mi vysvětlit na co jsou přesně kapsové pleny, jako použití atd. Asi jsem blbý
ale s tím jsem se ještě nesetkal. Předem díky
Stručně - vypadá to jako jednoráz, jen je to ušito z látky. Zvenčí nepropustná vrstva, zevnitř flís, bambus atd. Mezi těmito dvěma vrstvami je kapsa, kam se nacpe savá vrstva. http://www.bamboolik.com/…-one-htu.png
Mam je doma, pouzivala jsem skoro rok (jen na den). Prala jsem na 60 bezne a jeste misto avivaze davala ocet. Ale je na nic take tusim 30 stupnu. Prestala jsem pouzivat, protoze holka je uz vetsi a brani se jim. Ona se tedy brani i normalnim plenkam, ale kdyz se ji snazim „preprat“ a dat tu plenku, tak ta jednorazovka je snazsi oblect. Ty kapsovky mam totiz na patentky
Takze proste jen ma lenost. ![]()