Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byla jsem tam, ale bez dítete. ale bylo tam hodne španelu a portugalcu s malymi detmy.
jinak si nemyslim, ze je to destinace vhodna pro deti tak do deseti let, ocean je hodne divoky, ani na brehu nemuzes dite nechat bez dozoru, coz u tebe stejne nehrozi. bazeny i ocean byly studenejsi, spis zaplavat a ven, zadny hrani. my meli hodne zatazeno slunce svitilo tak 5hodiny denne jinak mraky, ale opalili jsme se dost. navecer obcas chladneji, adna tepla italie. ostrov jsem projeli, ale na takovy vylety bych s 18 mesicnim deckem nejela, takze neporadim. jo a cellodene byly v oceanu vlny, ani rano nebyla hladká hladina. nevim co chces jeste vedet, kdyztak se ptej…
jinak ne s tak malym deckem bych tam nejela v letadle brecela i jedna 6tileta holcicka, je to proste dlouho…
@Anonymní píše:
Byla jsem tam, ale bez dítete. ale bylo tam hodne španelu a portugalcu s malymi detmy.jinak si nemyslim, ze je to destinace vhodna pro deti tak do deseti let, ocean je hodne divoky, ani na brehu nemuzes dite nechat bez dozoru, coz u tebe stejne nehrozi. bazeny i ocean byly studenejsi, spis zaplavat a ven, zadny hrani. my meli hodne zatazeno slunce svitilo tak 5hodiny denne jinak mraky, ale opalili jsme se dost. navecer obcas chladneji, adna tepla italie. ostrov jsem projeli, ale na takovy vylety bych s 18 mesicnim deckem nejela, takze neporadim. jo a cellodene byly v oceanu vlny, ani rano nebyla hladká hladina. nevim co chces jeste vedet, kdyztak se ptej…
jinak ne s tak malym deckem bych tam nejela v letadle brecela i jedna 6tileta holcicka, je to proste dlouho…
taky uvažuju o Kapverdách. Jaký měsíc jste byla?
@Anonymní píše:
Byla jsem tam, ale bez dítete. ale bylo tam hodne španelu a portugalcu s malymi detmy.jinak si nemyslim, ze je to destinace vhodna pro deti tak do deseti let, ocean je hodne divoky, ani na brehu nemuzes dite nechat bez dozoru, coz u tebe stejne nehrozi. bazeny i ocean byly studenejsi, spis zaplavat a ven, zadny hrani. my meli hodne zatazeno slunce svitilo tak 5hodiny denne jinak mraky, ale opalili jsme se dost. navecer obcas chladneji, adna tepla italie. ostrov jsem projeli, ale na takovy vylety bych s 18 mesicnim deckem nejela, takze neporadim. jo a cellodene byly v oceanu vlny, ani rano nebyla hladká hladina. nevim co chces jeste vedet, kdyztak se ptej…
Já teda nevím..My byli na Kapverdách v únoru,(7 let zpět ale) a v oceánu se dalo koupat celé dny. Bylo přes den 28 st, denně svítilo sluníčko, teda na večeři jsem musela mít už dlouhý rukáv, byl už studenější vítr. Kolem 5. hdiny odpoledne už na koupání byla zima. Na Salu teda šíleně foukalo, s tak malým dítětem bych tam nejela, pro děti mi to nepřišlo moc vhodné. Ano je pravda, že oceán byl dost divoký.
Byl tam klid, tehdy hodně hotelů ve výstavbě, málo turistů a když už, tak hodně němců.
Lidé milí, ale stejně jak v Egyptě třeba, hodně otravných prodejců, nabízečů, to mě obtěžovalo nejvíc z celé dovolené. Jinak mám moc krásné vzpomínky, jela bych tam znovu ![]()
Co Kypr začátkem října? Byl tam někdo? Chceme s malým, ale mám strach, aby moře nebylo studené
@Terez001 píše:
Já teda nevím..My byli na Kapverdách v únoru,(7 let zpět ale) a v oceánu se dalo koupat celé dny. Bylo přes den 28 st, denně svítilo sluníčko, teda na večeři jsem musela mít už dlouhý rukáv, byl už studenější vítr. Kolem 5. hdiny odpoledne už na koupání byla zima. Na Salu teda šíleně foukalo, s tak malým dítětem bych tam nejela, pro děti mi to nepřišlo moc vhodné. Ano je pravda, že oceán byl dost divoký.
Byl tam klid, tehdy hodně hotelů ve výstavbě, málo turistů a když už, tak hodně němců.
Lidé milí, ale stejně jak v Egyptě třeba, hodně otravných prodejců, nabízečů, to mě obtěžovalo nejvíc z celé dovolené. Jinak mám moc krásné vzpomínky, jela bych tam znovu
Mozna jsem to blbe napsala, ale v ocenau se dalo koupat cele dny, jen to nikdy nebyla takova ta hladka hladina, ani rano jak vetsinou byva treba u more.
@maraida píše:
taky uvažuju o Kapverdách. Jaký měsíc jste byla?
byla jsem letos v červenci a předtím kdysi asi v lednu? ani už nevím…
Jo a hodne tam foukalo, vpodstate skoro pořad, ale pocitove bylo porad teplo i s tim foukanim, porad jsem se koupali, ale treba ten turnus co byl pred nama, tak mel půlku dovolene cervenou vlajku, takze bez koupani v oceanu. jako fakt s malym deckem bych tam nejela. jinak me se tam libilo moc.
Ahojte, byl někdo na Kapv. ostrovech s malým dítětem? Syn bude mít 18.měsíců a plánujeme, že bychom jeli.Jak tak malé dítě zvládlo 6.hodin v letadle? A jak se vám libilo na ostrově?