Karcinoid slepého střeva

Anonymní
20.2.19 17:16

Karcinoid slepého střeva

Holky, je tu někdo kdo měl karcinoid slepého střeva? Jsem z toho strašně vyplašená… teď jsem se to dozvěděla…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8743
20.2.19 17:23
@Anonymní píše:
Holky, je tu někdo kdo měl karcinoid slepého střeva? Jsem z toho strašně vyplašená… teď jsem se to dozvěděla…

A histologii uz víš? Budou doplňovat další vyšetření dle typu, ale většinou jde o nezhoubne záležitosti a lecba vyjmutim konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
20.2.19 17:44

@Térouš ano, mám psáno dobře diferencovaný neuroendokrinni tumor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.2.19 18:03

Bohužel to znamená onkologické onemocnění. Máš tu lepší variantu, kteoru neurodendokrinní nádory nabízí. Téměř jistě tě čeká operace a ohledně další léčby a jejího způsobu to je třeba řešit s ošetřujícím lékařem-

Držím palce, přeju hodně sil a především se prosím drž toho, že je potřeba to řešit co nejdřív a medicínsky - výrazně se ti tím zlepší prognoza.

Přírodní věci jen jako doplňky k léčbě a kdokoliv říká - nesmíš se léčit v nemocnici a nebo ti chce prodat zázračný přípravek za strašně moc peněz, tak je podvodník, který zneužívá strachu.

http://neuroendokrinni-nadory.cz/…-onemocneni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
20.2.19 18:50
@Anonymní píše:

Zlatí … zkus být v klidu. Předpokládám, že jsi po operaci slepáku a tam při histologii našli tohle. je to tak? Ve špičce slepáku? Malý? Pokud ano, je to kurativní zákrok a nic dalšího Tě krom sledování nečeká a mělo by to být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.19 18:58

@BellinkaX přesně jak říkáš, ve špičce a malý…

• Citovat
  • Upravit
8743
20.2.19 19:00

@Nikolajevna tenhle typ nádorů většinou skutečně vyjmutim konci. Jen ti doplní asi rtg plic a sono břicha nebo CT pro jistotu. Drž se, příjemné to určitě není takové zjištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
20.2.19 19:26
@Anonymní píše:
@BellinkaX přesně jak říkáš, ve špičce a malý…

tak to bude ok, jen tě posledují na onkologii a dodělají nějaké odběry a zobrazovací vyšetření (CT, UZ) ale mělo by to být ok a vyřešeno. Pár pacientů tak mám a u všech to je jak jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.19 19:36

@BellinkaX moc děkuji !!!!!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6806
20.2.19 19:36
@Anonymní píše:
@BellinkaX moc děkuji !!!!!!! :srdce:

Není zač a držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
6.4.20 20:42

Ahoj můžu se zeptat na tvoje příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marsi99
20.9.22 09:33

Sice je diskuze stará ale také jsem něco přihodím, před 4 měsíci jsem byla na laparoskopii s dermoidni cystou, na hystologii se zjistilo že přímo v té cystě byl karcinoid, následovala magnetická rezonance zda nejsou ložiska ještě v jiných částech těla, magnetická dopadla dobře ale od onkogynekologa jsem měla doporučení na preventivní odstranění apendixu a tak jsem šla na druhou laparoskopii která dopadla dobře i s hystologii, v nemocnici mě rovnou objednali na první návštěvu do onkoporadny na Listopad, bohužel mě asi teď jen čeká sledování na onkologii ale jsem ráda neboť rakovinu máme v rodině, tatínek zemřel před 10lety na nějaký vzácný typ rakoviny, ještě předtím nez mi našli dermoidni cystu a zjistili karcinoid v ní tak asi 2 měsíce zpět našli nádor v noze mému bratrovi. Karcinoid se najde náhodně, šla jsem pouze jen na roční gynekologickou prohlídku nedovedu si představit kdyby se na něj přišlo později.

• Citovat
  • Upravit
2327
20.9.22 13:00

@marsi99 Po operaci cysty a slepého střeva je možné zkusit si zažádat o pobyt v lázních. Pobyt je na tři nebo čtyři týdny. Můžete jet do Františkových Lázní nebo do Klimkovic. Musíte mít ale na tu dobu zajištěné hlídání pro děti. Přeji, aby se Vám dařilo už jen lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
1.4.26 20:10

Oživuji diskuzi ….nasli mi nejspíše Karcinoid slepého střeva nebo vaječníku, je 3,5cm a můžu Vám říct, že rok a půl jsem chodila po doktorech ze mi neni dobře mam návaly, motání hlavy, silene bušení srdce, třes hučení v uších a vsichni to sváděli na psychiku protoze uz jedno onkologické onemocnění mam…ale rikala jsem, ja jsem stim smířena beru sice antidepresiva ale ja své tělo poslouchám a tohle neni psychického rázu …..a ejhle pry to muze byt od toho tumoru..
Mate někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast