Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já při antibiotikach vždycky brala leky na horečku, když sem ji měla. S vycházkama záleží na tvém stavu a jestli ti je dr povolí.
Prášek můžeš, ven bych nechodila minimálně do doby, než poleví horečky
@Kriss Tina píše:
Já při antibiotikach vždycky brala leky na horečku, když sem ji měla. S vycházkama záleží na tvém stavu a jestli ti je dr povolí.
Doktor mi nic nezakazal
Ale ani nepovolil :/ Samozřejmě, že když mi bude zle tak bych nikde netrajdala.
@Tichošlápek píše:
Prášek můžeš, ven bych nechodila minimálně do doby, než poleví horečky
Tak s horečkou bych nešla, to se zas nechci odrovnat. Spíš sem myslela až to nejhorší ustoupí.
@PeBa12 tak píšeš o vycházkach, pokud máš neschopenku tak je musíš mít určený. Pokud si doma tak se rid svým rozumem, určitě bych někde nelítala s horečkou.
@Kriss Tina píše:
@PeBa12 tak píšeš o vycházkach, pokud máš neschopenku tak je musíš mít určený. Pokud si doma tak se rid svým rozumem, určitě bych někde nelítala s horečkou.
Nemám neschopenku jsem na mateřský ![]()
@PeBa12 tak se rid tím jak se cítíš, jestli nemáš horečku a máš pocit že zvládneš jít ven tak jdi. Jsi svepravna, ale počítej že při braní antibiotik je člověk celkově takový slabší, tak si neplánuj aspoň na následující dny žádné velké akce. Jinak s nima lidi normálně chodí do prace, když aspoň trochu můžou, zas neznamená mít antibiotika = nehnout se z postele.