ATB a prášky na horečku

37131
19.2.19 19:26

Já při antibiotikach vždycky brala leky na horečku, když sem ji měla. S vycházkama záleží na tvém stavu a jestli ti je dr povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
19.2.19 19:31

Prášek můžeš, ven bych nechodila minimálně do doby, než poleví horečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
19.2.19 19:33
@Kriss Tina píše:
Já při antibiotikach vždycky brala leky na horečku, když sem ji měla. S vycházkama záleží na tvém stavu a jestli ti je dr povolí.

Doktor mi nic nezakazal :D Ale ani nepovolil :/ Samozřejmě, že když mi bude zle tak bych nikde netrajdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
19.2.19 19:34
@Tichošlápek píše:
Prášek můžeš, ven bych nechodila minimálně do doby, než poleví horečky

Tak s horečkou bych nešla, to se zas nechci odrovnat. Spíš sem myslela až to nejhorší ustoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.2.19 19:39

@PeBa12 tak píšeš o vycházkach, pokud máš neschopenku tak je musíš mít určený. Pokud si doma tak se rid svým rozumem, určitě bych někde nelítala s horečkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
19.2.19 21:06
@Kriss Tina píše:
@PeBa12 tak píšeš o vycházkach, pokud máš neschopenku tak je musíš mít určený. Pokud si doma tak se rid svým rozumem, určitě bych někde nelítala s horečkou.

Nemám neschopenku jsem na mateřský ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.2.19 21:10

@PeBa12 tak se rid tím jak se cítíš, jestli nemáš horečku a máš pocit že zvládneš jít ven tak jdi. Jsi svepravna, ale počítej že při braní antibiotik je člověk celkově takový slabší, tak si neplánuj aspoň na následující dny žádné velké akce. Jinak s nima lidi normálně chodí do prace, když aspoň trochu můžou, zas neznamená mít antibiotika = nehnout se z postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí