prášky na depresi Trittico AC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36504
19.2.19 18:50
@Toma18 píše:
Ahoj holky, užívala jste některá prášky trittico AC? Jak se vám osvědčily, měla jste nekterá vedlejší účinky? Doktorka mi předepsala na měsíc, první týden mám užívat 1/2 tablety a pak už 1 celou na noc.
Mám to kvůli depresi a celkově špatnému stavu ze smrti maminky, jsou to teprve dva měsíce a něco a bylo to náhle. I když jsem teď četla, že to jsou antidepresiva a případam si jak blázen :roll:

proč by sis měla připadat jako blázen?Tyto předsudky vůči psychofarmakům by už měly skončit. Pokud je máš, tak to řeknu natvrdo - neber je, ale bude Ti nadále psychicky výrazně špatně, Tvoje volba.
Trittico je lék, který Ti může je předepsat i praktický lékař.Uklidní Ti psychiku a podpoří spánek ( na to je ještě lepší forma Trittico prolong).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
288
19.2.19 19:00

Nejsi blázen. Máš za sebou špatné období, máš deprese a potřebuješ fungovat. Trittico ti pomůže. Jen počítej s tím, že než začne správně působit, může to trvat 2-3 týdny. Ze začátku se dokonce můžeš cítit i hůř. Pak se to vyladí.
Nestyď se za to, že bereš antidepresiva. Držím pěsti, ať se brzy cítíš o něco lépe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.2.19 19:03

@skalacka děkuji moc. Ano, vím že to trvá delší dobu, než to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.2.19 19:04
@skalacka píše:
Nejsi blázen. Máš za sebou špatné období, máš deprese a potřebuješ fungovat. Trittico ti pomůže. Jen počítej s tím, že než začne správně působit, může to trvat 2-3 týdny. Ze začátku se dokonce můžeš cítit i hůř. Pak se to vyladí.
Nestyď se za to, že bereš antidepresiva. Držím pěsti, ať se brzy cítíš o něco lépe. :hug:

No přesně.Prožíváš silnou životní zátěžovou situaci.Do nástupu AD se užívá např. Lexaurin.Léků se neboj, ve správnou chvíli jsou dobrým pomocníkem a uleví i somatice.Psychika je s prominutím hajzl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.2.19 19:04
@Toma18 píše:
@skalacka děkuji moc. Ano, vím že to trvá delší dobu, než to zabere.

Drž se, holka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.2.19 19:11

@Burj Chalifa to ano, snažila jsem se sebevice, ale bohužel… Budu si muset pomoct i takto. Nemám nic proti psychickým problémům, jen prostě si člověk připadá jak blázen, protože antidepresiva jsou považována, ze je užívá blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
19.2.19 19:19

Ja MáM veľmi zlé skúsenosti. Brala som ich asi tri týždne na noc jednu tabletku. Po tomto čase som musela ísť v noci na WC a keď som sa vracala, tak mi začalo biť srdce, až som si myslela, že nadišla moja posledná minúta. Nejako som došla do postele, tam som si ľahla a prešlo mi to. Určite to bolo z toho lieku, iný liek som pred spaním nebrala a ani alkohol som v ten večer nepila. Odvtedy beriem mirzatem a zatiaľ ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.2.19 19:21
@Toma18 píše:
@Burj Chalifa to ano, snažila jsem se sebevice, ale bohužel… Budu si muset pomoct i takto. Nemám nic proti psychickým problémům, jen prostě si člověk připadá jak blázen, protože antidepresiva jsou považována, ze je užívá blázen.

A kde jsi vzala názor, že psychofarmaka užívají jen blázni? To je jak z pravěku. Obvodní lékaři a psychiatři by mohli vyprávět, kolik mají " normálních " pacientů, kteří pod vlivem pracovní leckdy vražedné kombinace práce-přepětí-starost o rodinu-existenční nejistota už nezvládají psychiku a berou AD a jiná psychofarmaka. Zátěž doby je hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
19.2.19 19:58

@Toma18 Trittico se nedavkuje na pulky ale na tretiny a tretina se cca po 3 dnech pridava, jak to mas napsany to davkovani?
Nebo mas prolong formu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
19.2.19 20:08
@Toma18 píše:

Určitě nejsi blázen :hug: může to potkat kohokoliv z nás, není se za co stydět :hug:

• Citovat
  • Upravit
463
19.2.19 20:25

@Ijen Nevim co to je, ale mam 1/2 tablety brát celý týden a po týdnu 1 tabletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
19.2.19 22:21

Zdravím. Prolong se dávkuje na pulku. Já brala Zoloft 50mg a doktor mi změnil na Trittico prolong 300 mg. Ze dne na den. Po první tabletce mi bylo strasne. Každopádně nízký tlak a strasna únava. Změnila jsem doktora a pomalu snižujeme. Už mám „jen“ 150 mg. Ale jsem porad strasne unavena. Stále beru prolong ale jak doberu, přejdu na normální Trittico. Tak jsem zvědava,zda ta únava trochu přejde. ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.6.19 08:21
@Toma18 píše:
Ahoj holky, užívala jste některá prášky trittico AC? Jak se vám osvědčily, měla jste nekterá vedlejší účinky? Doktorka mi předepsala na měsíc, první týden mám užívat 1/2 tablety a pak už 1 celou na noc.
Mám to kvůli depresi a celkově špatnému stavu ze smrti maminky, jsou to teprve dva měsíce a něco a bylo to náhle. I když jsem teď četla, že to jsou antidepresiva a případam si jak blázen :roll:

Moc zdravím. Chtěla by se zeptat, jak pokračuješ s lékem Trittico. Ják na tebe působí a jaké byly nežádoucí účinky. Take mi předepsala lékařka Trittico AC. Jsem po traumatu s autonehody a mám strach sednout opět za volant. Užívám 2 třetinky již 12 dní a nežádoucí účinky mám, třes, nízký tlak, motáníci jako kdyby byla po flamu :lol: Doufám, že už začnou zabírat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí