Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No, pět moc není. To jsi jistě v péči hematologa, takže spíše dotazy obracet na něj. Bez bližších údajů a dovyšetření je to věštění z křišťálové krychle.
To res s hematologem, predpokladam, ze Te k nemu poslali/poslou. Taky to muze byt chyba laboratore.
Edit: preklepy
Taky tam zítra jdu pro zadanku ke svýmu Dr… Ale spíše mne mrzí to s tím spodkem ,nevím co to je …na gyndu si skočím ,ale něco na úleveni ???
@Anonymní píše:
Taky tam zítra jdu pro zadanku ke svýmu Dr… Ale spíše mne mrzí to s tím spodkem ,nevím co to je …na gyndu si skočím ,ale něco na úleveni ???
Nechej si zitra vysetrit moc, zda nemas zanet. Naslepo Ti nic nedoporucime, kdyz nevime pricinu.
@blumen tak to můžu jít na gyndu nee ? Rovnou , stejně si myslím že mne obvodak tam pošle.. ![]()
@Anonymní píše:
@blumen tak to můžu jít na gyndu nee ? Rovnou , stejně si myslím že mne obvodak tam pošle..
Tak vysetreni papirkem udelaji oba, zalezi na Tobe.
@Anonymní píše:
@blumen tak to můžu jít na gyndu nee ? Rovnou , stejně si myslím že mne obvodak tam pošle..
Celý život mám za to, že problémy s močovými cestami řeší hlavně obvodní lékař a urolog. Chápu propojení i s gynekologií, ale ne se zánětem močových cest.
Zdravím, někdo kdo má zkušenosti snížení trombocytů, výsledek je 5…
Nikde nekrvacim, dělá se mi sice nějaká ta modřina, což není tak dramatické…
Ještě jedna věc.. při čůrání když jdu tak mne jakoby tlačí spodek… Něco co vám pomohlo na to?? Děkuji