Nemůžu se dotknout látky - hrozně nepříjemný pocit

21111
19.2.19 15:01

OCD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31281
19.2.19 15:03

Zajdi na kožní, hned. Tohle by měl podle mě vidět doktor 8o
Promazávání vazelínou není zrovna ideální řešení (navíc vazelína namastí na povrchu, ale skoro se nevsákává, to už bych raději být tebou volila klasický sádlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.2.19 15:07

Prijde mi to spíše jako psychicky problém. Ale pro jistotu bych kromě psychologa skakla i na kožní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
19.2.19 15:12

Obsedantne kompulzivni porucha. Vyhledala bych nejdrive psychologa/psychiatra a pak mozna to kozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
19.2.19 15:22

Nemůže to být ten nejlehčí stupeň nemoci motýlích křídel? Ten se projevuje na rukách a nohách. Ale nejsem si jistá, když je to genetická porucha, jestli může propuknout tak pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.19 15:29

Takhle to mám s manšestrem celý život. :nevim:
Nikdy jsem to nijak neřešil, prostě se mu vyhýbám. S každou látkou to musí být peklo. Netuším co poradit. :,(

• Citovat
  • Upravit
3344
19.2.19 15:47

Mně takhle vadí vata nebo odličovací tampony. Už jen, když na to myslím, že se jich dotknu, musím se otřepat. Prostě tyto věci raději napoužívám, což se dá, ale nemoct se dotknout žádné látky, to musí být hodně obtěžující. Asi jedině psycholog nebo trénovat, třeba se toho možná tím tréningem zbavíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
19.2.19 15:50

Podle me to je teda spis psychicky problem… Ja zas treba uplne nesnasim loupani jablrk, staci si vzpomenout a mam husi kuzi. Ale rozhodne vim ze na to mi zadny krem nepomuze. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
19.2.19 16:14

@magneska ja to mam s tou vatou stejne jako ty. Nejhorsi je pocit, kdyz ji musim roztrhnout nebo rozstrihnout. Ale i obycejny dotek mi jezi chlupy na zadech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
19.2.19 17:55

@Celina s mym pitim alkoholu? a to jste vzala kde? myslite, ze tohle udela jedna mala desitka za ctvrt roku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
19.2.19 17:57

@Barunkaska ty jo, jeste aby mi tak zaclo vadit i loupani jablek :lol: no mne pomuze jako vrstva kremu pres kterou necitim tu latku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
19.2.19 18:03

Doktori na to nerekli nic..ze mam ruce dehydratovane a at pouzivam to, co mi pomaha..psychicky? jako ze bych z psychiky mela dehydratovane ruce? to fakt nevim teda..podle me je spis budu mit znicene od chemikalii atd (jak se narodilo dite, hodne jsem namacela ruce do prasku na prani, jaru atd) a k tomu to kojeni..i to mi bylo receno..ale uz je to pres rok, co jsem prestala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
19.2.19 18:04

@Mar__tanka1983 sadlo mi nepomaha..ja prave promazavam na povrchu, abych mohla sahat na to obleceni :) ze tam mam tu vrstvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
19.2.19 18:07

A co klasicka alergologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.2.19 18:23

Take se mi to zda spíše psychicke…
Znama nemuze sahat na knofliky a druhá nesnese sahat na vatu.
Chtelo by to resit nez se to rozjede jeste vic. Asi bych navštívila psychologa. Zbytečně ti to omezuje zivot.. nemusis se bat, takove problemy ma spoustu lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí