Karmická čísla v datu narození
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Fíková
Jo, muz mi to rika taky, ze jsem prastena a resim hovadiny:) Ale ja uz holt jina nebudu, na nektere veci castecne verim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ovládám východní numerologii, feng shui, západní magii, částečně i západní numerologii, runy, vykládám karty atd. A můžu ti zodpovědně říct, že za svůj život si může každý sám. Možná máme od osudu naloženo někdo víc než druhý, ale jak se s tím popereme, je jen a jen na nás. Já mám podle tvé verze karmická všechna čísla a říkám o sobě, že jsem šťastný člověk. Svádět svoje neúspěchy na pár čísel je nesmysl. Úspěch v životě se nepoměřuje tím, že máš život stále zalitý sluncem, ale tím jak se dokážeš vypořádat s neúspěchem a poučit se z něho. Řeš věci, který ovlivnit můžeš. Jestli nemáš možnost posunout datum narození, tak to tak má prostě být. Důvěřuj v to, že ti tam nahoře ví líp než ty co dělají.
- Citovat
- Upravit
@Janli
Beres mi z ust to, co sama vzdycky rikavam…ale vis jak to je, kdyz jde o deti…kazda normalni mama chce, aby jeji deti byly hlavne zdrave a stastne…a tohle mi proste nejak utkvelo v hlave, asi jsem o tom nemela tolik cist. Taky verim tomu, ze kdyz bude silna osobnost, zvladne vsechno…Kazdopadne moc Ti dekuju!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
4 a 8 jsou špatné? Mám v datu dvě 8 a při součtu mi to dělá 4. Považuji se za dítě štestěny
klepy klep
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jaaaninda Ono je to myslene spis tak, ze kdyz ti soucet dne, mesice a roku vyjde nektere z tech zminovanych cisel…ne tak, ze kazdy, kdo ma v datu narozeni tohle cislo…to by nemelo byt tak horky:) Ale ta ctyrka v souctu zatezova je. jak rikam, ono neexistuje pomalu cloveka, u ktereho se nenajde vubec nic…ale je jich tak malo jako tech, u kterych se naopak sejde vsechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A když mám součet čísel 7? Jinak k tématu. Snažila bych se datum císaře změnit na jiný den, ale pokud by to nešlo, tak to tak má prostě být a víc bych se netrápila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzanec No ja mam taky 7 a je to urcita zatez…ale co presne, to si musis vygooglit…jen za sebe muzu rict, ze uplne jednoduchy zivot nemam, ale zase si uvedomuji, ze vsim jsem prosla z nejakeho duvodu a nelituji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky nakonec se to vyresilo „samo“, dcerka prisla na svet driv…:)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JaniceB píše:
Tak holky nakonec se to vyresilo „samo“, dcerka prisla na svet driv…:)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzanec No:) To uz nezjistim…jsem na kazdy pad stastna, ze jsme hlavne obe zive a zdrave. Tak holky vsem diky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit