Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@LiduNe píše: Více
Nevím, co je na tom k smíchu. Vychází z toho všechna náboženství. Třeba Buddhismus a jiná učení. Mám to vyzkoušené a funguje to. Negativní myšlenky prostě vedou i k fyzickým problémům.
@Kipa22 děkuju, tak tohle jsem chtěla vědět, i to, jak si s tím poradit. Včera jsem to řešila s paní, prý jsem byla v minulém životě někdo hodně zlý, kdo vraždil. Proto mám možná teď zdravotní problémy. Dokázala bys mi poradit, co s tím? Ty se tomu nějak věnuješ?
@renpos1 píše: Více
Já se tomu nevěnuju, ale buď opatrná na různé věštkyně. Nepopírám, pokud nejde o zlodějku, že by nic nevěděla. Ale může jít o to, že cítí, že v tvé minulosti bylo něco zlého, ale interpretace může být mylná. Takže, aby ses neobviňovala z něčeho, co je úplně jinak. Dám příklad. Věštkyně bude cítit, žes mnoha lidem nějak v minulosti ublížila a může to interpretovat, žes vraždila. Člověk pak přemýšlí, že byl asi masový vrah. No a realita může být úplně jiná. Třeba žes byla voják. ve válkách se zabíjí, ale ne úkladně. Nebo jsi střídala partnery jak ponožky a ti se trápili, třeba kvůli tomu i někdo spáchal sebevraždu. Nebos byla bylinkářka a ne tak dobrá, tak to mohlo špatně dopadnout. Kdo ví. Dej na intuici. Také to nemusí být vůbec pravda a třeba sis svou cestu zdravotních obtíží vybrala proto, abys pochopila život nemocných a mohla jim pomáhat, nebo se nějak vyvíjet rychleji. Kdo ví. Nenech si ale vemluvit, žes byla nějaká „obluda“. Mávnutím kouzelného proutku by z tebe teď totiž nebyl mírumilovný člověk. Hledej, co se ti děje a přemýšlej o svém životě. Nakonec nějaké souvislosti najdeš.
@renpos1 píše: Více
Nevím, jestli ještě máte zájem, ale zasílám vám soukromou zprávu. Přečetla jsem si to bohužel až teď.