Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, máte někdo zkušenosti s karmickou zátěží, co to je a může se to projevovat nemocemi? Co se s tím dá dělat?
Je to způsob, jak si omluvit vlastní problémy v životě. Špatný fyzický a psychický stav se může projevit nemocemi. Dá se s tím něco udělat - vzít život pevně do vlastních rukou, přestat hledat chybu ve vnějších příčinách a začít se soustředit sama na sebe, na svůj způsob vedení života, vhodnou stavu a životosprávu. Případně se poradit s psychologem.
@klkakla já se s tím pojmem dnes setkala prvně, nikdy jsem to neslyšela. Proto se ptám, co to je. Mám dlouhodobější zdravotní problémy, samozřejmě, jak se to vleče a nikam to nevede, tak jsem už i psychicky rozhozená. Přidávají se další a další věci, jedna se vyřeší, přijde další. Ale nejhorší jsou problémy s páteří. Samozřejmě řeším, první sezení s psychologem mám v úterý.
@renpos1 píše: Více
Mně v tomto směru pomohl astrologický rozbor. Beze srandy.
Pokud znáš svůj přesný čas narození, popřípadě ti nevadí si jej za 50Kč zjistit na matrice, doporučuju zajít za nějakým dobrým astrologem. Ve tvém nativním horoskopu je vidět všechno, takže i karma a co si v tomto životě máš vyřešit.
Chápu, že to není pro každého a každý si musí najít, co jemu sedí, ale návštěva astrologa, byla jedna z nejlepších věcí, co jsem pro sebe kdy udělala.
Kdybys potřebovala nějaký tip, na koho se obrátit, klidně mi napiš zprávu.
Přeju hodně štěstí!
Karma je negativní energie kolem nás. Když je někdo lump, dělá sviňárny karma ho brzo dožene. Je to fyzikální zákon. Jak se chováme, tak se nám to vrátí. Když je někdo negativní, tak se mu to vrátí a časem bude mít zdravotní problémy. Proto je třeba se chovat slušně, z každým dobře vycházet, vyzařovat pozitivní energii, která se nám bude opět vracet.
@moli74 já si ale nemyslím, že bych dělala nějaké sviňárny, spíš naopak, jsem taková trubka, která každému chce pomoct. Vždy jsem byla spíš pozitivní, energie ze mě jen sálala, pak ale přišly zdravotní problémy a pak i negativní myšlenky…
@LiduNe super, tak já to řešit vůbec nebudu, spíš mě to jen zajímalo, jestli s tím někdo má zkušenost, pokud je to nesmysl, neřeším ☺️
No a to se o něco zajímáš, někdo přijde, řekne, že to je nesmysl, ty řekneš tak jo a máš to vyřízené? To mě dost zarazilo. Přeci nejednáš podle toho, kdo ti co řekne?
@Kipa22 tak nikdo pořádně nevysvětlil, tak jak to mám řešit tady dál? Asi nijak. Já o tom nic nevím a ti, co reagovali tomu nevěří nebo nenapsali nic konkrétního. Ty s tím snad máš nějakou osobní zkušenost?
Je úplně jedno, co já si o tom myslím. Nikdo nic neví, říkáš a přitom bez jakéhokoliv rozmýšlení přijmeš od lidí, co o tom nic neví, že to je nesmysl a tak je to tedy nesmysl? Tomu nerozumím. Když něco nevím, zjistím, o co se jedná.
@Kipa22 tak asi to nezjistím tady, zkusila jsem se zeptat, info jsem nedostala, co je na tom špatného napsat, že to tedy řešit nebudu…a víš co, mě by zajímalo, co si o tom myslíš ty.
Karmická zátěž je esoterický termín. Souvisí se zákonem příčin a následků na duchovní úrovni, tj. vrací se mi vlastní činy. Pokud se k lidem chovám dobře, jednou se mi pozitivní energie, kterou vysílám vrátí. Buď v tomto životě, nebo v nějakém dalším. To samé platí i pro špatné chování. Říká se, že do každého života jdeme s plánem, jak se zlepšit. Volíme způsob vlastní nápravy. Každý má nějakou karmu, dobrou nebo zlou. Jde o jakési splácení. Osobně si myslím, že jde především o osobní rozvoj k lepšímu. Sloužit k tomu mohou různé životní těžkosti, překážky a vztahy s lidmi, které známe z minulosti. Záleží jen na nás, jak si s tím poradíme, zda se v daných situacích budeme ochotni něco naučit.