Kartářka Hradec Králové

2
12.1.24 21:18

Kartářka Hradec Králové

Zdravím nezná tu někdo dobrou kartářku z Hradce králové? Nebo kdo by mě odpověděl na par otázek děkuji moc předem :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
12.1.24 21:24
@Xxx00796 píše:
Zdravím nezná tu někdo dobrou kartářku z Hradce králové? Nebo kdo by mě odpověděl na par otázek děkuji moc předem :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

A co třeba položit ty otázky zde :nevim:
Bohužel z karet nevěštim ale z koule by to šlo mám dvě leč vyleštit je docela bolí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.24 21:57

@JiříkMazlík Docela marná odpověď co vypovídá dost o vaši inteligenci :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
12.1.24 22:05
@Xxx00796 píše:
@JiříkMazlík Docela marná odpověď co vypovídá dost o vaši inteligenci :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mavam:

Na leštění koulí před věštěním není nic špatného. ;)
Ale tvé první téma zde a hned takové je samozřejmě též inteligentní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
13.1.24 06:02
@Xxx00796 píše:
Zdravím nezná tu někdo dobrou kartářku z Hradce králové? Nebo kdo by mě odpověděl na par otázek děkuji moc předem :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Myslim, ze Ti tu poradime lepe nez kartarka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42515
13.1.24 06:12
@Xxx00796 píše:
@JiříkMazlík Docela marná odpověď co vypovídá dost o vaši inteligenci :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mavam:

Zato hledat odpovědi u kartářky je úplně geniální  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
15.1.24 00:58
@Xxx00796 píše:

Byt tebou, byla bych trochu opatrnejsi v utocich na neci inteligenci, preci jen jsme v diskuzi, kde hledas kartarku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat