Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj holky,
víte někdo o opravdu dobré kartářce v Praze…nejlépe z vlastní zkušenosti???
Ahoj, vím
Svobodová se jmenuje, ale nemám na ní číslo. Co řekla, to bylo ![]()
No škoda toho čísla…
Schválně, jestli ji zná ještě někdo další… ![]()
llena píše:
No škoda toho čísla…Schválně, jestli ji zná ještě někdo další…
Já bych ho mohla zkusit sehnat, ale asi to nebude hned ![]()
No myslím, že na čase mi zrovna nijak zvlášť nesejde…
Každopádně by mě zajímal průběh sezení, přesnost a hlavně jak ses u ní citila??? Kartářek je totiž všude jak naseto, ale najít tu správnou není vůbec jednoduché, proto se ptám a pídím…už jsem jich pár obešla, ale faktem je, že většina z nich byly prostě šejdířky… ![]()
llena píše:
No myslím, že na čase mi zrovna nijak zvlášť nesejde…Každopádně by mě zajímal průběh sezení, přesnost a hlavně jak ses u ní citila??? Kartářek je totiž všude jak naseto, ale najít tu správnou není vůbec jednoduché, proto se ptám a pídím…už jsem jich pár obešla, ale faktem je, že většina z nich byly prostě šejdířky…
až najdete tu která „šejdířka“ není tak mi dejte prosím vědět ![]()
ahoj včera jsem založila diskusi právě o jedné výborné kartářce z Prahy tak když tak jukněte. Tu opravdu z vlastní zkušenosti doporučuji.
https://www.emimino.cz/…prahy-53391/
Na paní Svobodovou kontakt mám, ale nemohu říci, že by nějak zvlášť dobře věštila..alespoň u mně ne..nedařilo se jí trefit ani do toho z kolika jsem dětí, kolik mám dětí, prostě do ničeho, …ani do rodičů......když jsem jí to řekla, tak mě vykázala pryč, abych se sebrala a odešla, bylo to dost stresující........navíc když jsem si vyčlenila tolik času.........
U paní Svobodové jsem byla nedavno (již se tak nejmenuje). Říká si Anna Bella. S touto paní mám velice špatnou zkušenost. Vzala si 700Kč a pořadně mi nic neřekla. Stále jen tvrdila, že mi posléze všechno vysvětlý. Celou dobu mluvila jen p sobě. Mě věnovala max. půl hodiny a seděla jsem tam s ní 2hodiny a poslouchala jeji žvásty!!!
Ahoj, ja misto kartarek chodim na knihu promen, da se i to na dalku, tady o tom nejaka holka zalozila diskusi, je v ni i na pani kontakt.https://www.emimino.cz/diskuse/jak-funguje-vestba-z-knihy-promen-194705/
snad vam to, holky, k necemu bude, pripada mi to presnejsi nez karty, zatim mi vyslo vse ![]()
Vyprdnĕte se na takové blbosti a radĕji použijte svůj zdravý selský rozum a intuici.
Aneb já vám napovím i zadarmo ![]()