Kartářka - Praha

3115
11.8.10 16:21

Kartářka - Praha

Ahoj holky,
víte někdo o opravdu dobré kartářce v Praze…nejlépe z vlastní zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2972
11.8.10 16:24

Ahoj, vím :lol: Svobodová se jmenuje, ale nemám na ní číslo. Co řekla, to bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.8.10 16:26

No škoda toho čísla… :cry: Schválně, jestli ji zná ještě někdo další… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
11.8.10 16:27
llena píše:
No škoda toho čísla… :cry: Schválně, jestli ji zná ještě někdo další… :wink:

Já bych ho mohla zkusit sehnat, ale asi to nebude hned :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
11.8.10 16:32

No myslím, že na čase mi zrovna nijak zvlášť nesejde… :wink: Každopádně by mě zajímal průběh sezení, přesnost a hlavně jak ses u ní citila??? Kartářek je totiž všude jak naseto, ale najít tu správnou není vůbec jednoduché, proto se ptám a pídím…už jsem jich pár obešla, ale faktem je, že většina z nich byly prostě šejdířky… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.10 18:00
llena píše:
No myslím, že na čase mi zrovna nijak zvlášť nesejde… :wink: Každopádně by mě zajímal průběh sezení, přesnost a hlavně jak ses u ní citila??? Kartářek je totiž všude jak naseto, ale najít tu správnou není vůbec jednoduché, proto se ptám a pídím…už jsem jich pár obešla, ale faktem je, že většina z nich byly prostě šejdířky… :evil:

až najdete tu která „šejdířka“ není tak mi dejte prosím vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
25.10.10 12:44

já znám

ahoj včera jsem založila diskusi právě o jedné výborné kartářce z Prahy tak když tak jukněte. Tu opravdu z vlastní zkušenosti doporučuji.
 https://www.emimino.cz/…prahy-53391/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
megynka
18.3.12 13:45

svobodová

Na paní Svobodovou kontakt mám, ale nemohu říci, že by nějak zvlášť dobře věštila..alespoň u mně ne..nedařilo se jí trefit ani do toho z kolika jsem dětí, kolik mám dětí, prostě do ničeho, …ani do rodičů......když jsem jí to řekla, tak mě vykázala pryč, abych se sebrala a odešla, bylo to dost stresující........navíc když jsem si vyčlenila tolik času.........

• Citovat
  • Upravit
1
27.3.14 09:56

U paní Svobodové jsem byla nedavno (již se tak nejmenuje). Říká si Anna Bella. S touto paní mám velice špatnou zkušenost. Vzala si 700Kč a pořadně mi nic neřekla. Stále jen tvrdila, že mi posléze všechno vysvětlý. Celou dobu mluvila jen p sobě. Mě věnovala max. půl hodiny a seděla jsem tam s ní 2hodiny a poslouchala jeji žvásty!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
17.7.14 01:37

Ahoj, ja misto kartarek chodim na knihu promen, da se i to na dalku, tady o tom nejaka holka zalozila diskusi, je v ni i na pani kontakt.https://www.emimino.cz/diskuse/jak-funguje-vestba-z-knihy-promen-194705/
snad vam to, holky, k necemu bude, pripada mi to presnejsi nez karty, zatim mi vyslo vse :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
17.7.14 08:48

Vyprdnĕte se na takové blbosti a radĕji použijte svůj zdravý selský rozum a intuici.
Aneb já vám napovím i zadarmo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup