Kartářka-splnilo se?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Já dělám také výklady, i na hvězdy se podívám. Placeni nechávám dobrovolné. Klidně napište do zprávy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka u ní byla, během sezení se prý zeptala na mě a ona jí řekla, že můj současný chlap není pro rodinu a rozejdeme se a pak najdu toho pravýho,… to co jí řekla o mě vyšlo, to co řekla jí a za co si zaplatila nevyšlo, takže těžko říct ![]()
Každopádně já jednou dala peníze bezdomovkyni na nádraží a ta mi pak koukla na ruku a mimo jine mi rekla, že vidí dvě děti (měla jsem v ty době čerstvě jedno) - moc těmhle věcem nevěřim, ale po prvním potratu jsem si na ni vzpoměla a říkám si, že to druhý dítě v osudu mám, takže teď to bude v pořádku, tak uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka splnilo se
Ahojky já chodila ke kartářkám cca před 6 roky. Něco se mi splnilo, ale ne vše. Znáte nějakou dobrou kartářku v Brně? Děkuji za info.
- Citovat
- Upravit
Jsem proti tomu, věštění budoucnosti člověka na ty negativní události nijak nepřipraví, jen se bude zbytečně stresovat dopředu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ano všechno do puntíku st šlo o zdraví a nebo partnerské vztahy úplně na 100 procent.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka, záleží...
Já byla u kartářky Verunky (Verunčiny karty) a byla sem fakt překvapená – přítomnost i minulost trefila nečekaně přesně, až mi z toho bylo divně 😅 budoucnost se zatim začíná rýsovat, tak uvidíme.. celkově sem byla už u víc kartářek, ale tahle zkušenost mi přišla nejvíc v klidu. je to fakt individuální, každej to má jinak, záleží kdo komu sedne
. za mě teda musim říct že mi kartářky dost pomohly se zorientovat v sobě i v životě. doporučuju to zkusit aspoň jednou a pak si udělat názor podle pocitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka chodí pravidelně ke kartáři.
A moc si ho chválí. Mnohokrát jí poradil.
I třeba v koupi nemovitosti. Chodí k němu už pár let.
Já byla u kartáře před skoro třiceti lety.
Tenkrát se hodně trefil.
Svatba, narození dcery, autonehoda táta, výhra.
Trefil i roky.
U toho byla i kamarádka. Byla zasnoubená.
Jí řekl, že svatba nebude. My se tomu ještě smály. Ten její byl zamilovaný až po uši.
Odjeli na dovolenou. Romantika, vše super. Když, se vrátili po týdnu se s ní rozešel. Prý není připraven na vážný vztah.
- Citovat
- Upravit
@LadyDelRey právě, že ji mám přes známou, ktera kni chodí už léta a vše se ji splnilo, tak jsem zvědavá, aji začala sama od sebe nemusela sem nic říkat taky bylo zajímavé že mi nevestila z tarotovych ale klasických karet (dáma, piky..)… tak snad Ti vyvestila jen dobre a splni se Ti to