Svítící oči v noci
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Svítící oči v noci
Zdravím,
dneska mi napsala po dlouhé době kámoška, že objevila jedno video, kde se v nějakém ruském klubu vypadl el. proud, zhasla světla a některým divákům v té tmě svítily oči. Je to dost děsivé.
Důvod, proč mi to poslala je, že kdysi ještě v době „předcovidové“
jsme chodili na dlouhé procházky v noci a jednou proti nám šel chlap, co měl kapuci a fakt mu taky svítily oči, a to dozelena. Nás napadlo, že měl třeba čočky, ale nebyla tam žádná lampa a nedržel v ruce třeba mobil, aby se to světlo odráželo… Tehdy jsme se tomu zasmáli, ale nyní nám to přijde děsivé. ![]()
Zažili jste někdy něco podobného, co jste nemohli nějak racionálně objasnit?
Jiná kámoška je do tohoto blázen a říkala, že viděla v poli nějaké čáry, když máte prskavku a hodně rychle s ní máváte, tak je za ní taková světelná stopa. Něco takového.
A ještě byla ujetá na Skinwalker ranch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já to jednou viděla ve Věřte nevěřte
jen si nepamtuju, jestli to byla pravda. Ale ty rudý oči mě tenkrát fakt děsily ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@heluska1992 Jo! To je jeden z dílů, který mi fakt utkvěl v paměti, bylo to hodně děsivé.
- Citovat
- Upravit
@pujda @heluska1992
Holky, to je díl s názvem „Rudé oči“. Zkuste do YT napsat: věřte nevěřte rudé oči. Bohužel si nepamatuju, jestli to byla pravda nebo fikce, snad to druhé. ![]()
Příspěvek upraven 22.03.21 v 16:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@heluska1992 píše:
Já to jednou viděla ve Věřte nevěřtejen si nepamtuju, jestli to byla pravda. Ale ty rudý oči mě tenkrát fakt děsily
taky si to vybavuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Třeba se jednalo o pracovníky místní atomové elektrárny…
Zrovna kolem Černobylu nebo Dukovan jsme se neprocházeli. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostě čočky… Na světle nasvítíš, ve tmě svítíš ty
I třeba tetovací barva taková existuje, možná někdy potkáš nějakého svítícího kostlivce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@heluska1992 píše:
Já to jednou viděla ve Věřte nevěřtejen si nepamtuju, jestli to byla pravda. Ale ty rudý oči mě tenkrát fakt děsily
Taky si to pamatuju a byla to FIKCE!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@murkyf píše:
Taky si to pamatuju a byla to FIKCE!![]()
![]()
Fakt? Dneska jsem to hledal, ale na konci chyběl ten závěr, ale lidi v komentářích psali, že je to pravda.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lulina999 píše:
Prostě čočky… Na světle nasvítíš, ve tmě svítíš tyI třeba tetovací barva taková existuje, možná někdy potkáš nějakého svítícího kostlivce
![]()
Nojo, ale tam byla úplně tma.
Jedině, že by si nalil tu tetovací barvu do očí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@murkyf píše:
Taky si to pamatuju a byla to FIKCE!![]()
![]()
nebyla. údajně pravda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hej holky nekecam, ale já mám ty oči v koupelně. Když večer otevřu dveře a než rozsvitim tak vidím na kachlickach něco jak ty dvě oči. Je to odraz od něčeho v koupelně, ale vždycky si na ten díl vzpomenu když to vidím. Snad se mi to podařilo vyfotit. Ve skutečnosti jsou spíš žluté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Hej holky nekecam, ale já mám ty oči v koupelně. Když večer otevřu dveře a než rozsvitim tak vidím na kachlickach něco jak ty dvě oči. Je to odraz od něčeho v koupelně, ale vždycky si na ten díl vzpomenu když to vidím. Snad se mi to podařilo vyfotit. Ve skutečnosti jsou spíš žluté.
No fuj. Odraz ceho?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MadGirlNancy píše:
No fuj. Odraz ceho?
Mám na stěně háček na ručníky a přes střešní okno se od něho odráží poulicni osvětlení naproti na ty kachlicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit