Kartářka Turnov

haeny
29.4.15 18:17

Kartářka Turnov

Dobrý den zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s p. Fričovou z Turnova je to kartářka a mam z toho sméšené pocity, nevím co si myslet.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
62
29.4.15 19:48

Kdysi jsem u ní byla. Její výklad se v době, na kterou měl fungovat, nesplnil, a slyšela jsem o ní od několika lidí, že se věnuje černé magii, že z lidí vysává energii. To já neposoudím, už jsem u ní znovu nebyla, abych se na to zaměřila. V každém případě, u mne byla její návštěva vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haeny
29.4.15 20:21

@Michala79 Aha ja byla před rokem vše co mi řekla to se v podstatě stalo ale neřídila jsem se tim spíš zpětně jsem si to uvědomila, že vlastně jo a nedávno jsem tam byla podruhé asi zvědavost co bude dál a tak no a docela zklamání neřekla mi nic co bych sama nevěděla, je možné že v myšlení a duševním rozpoložením jsem dál a tyhle věci už nejsou pro mě. Černá magie nevím přesně co znamená ale asi nic moc dobrého to nebude a z toho mám respekt.Je pravda, že po té druhé návštěvě na mě padla depka a vrátila jsem se o několik měsícu zpět na několik hodin rozhodilo mě to.

• Citovat
  • Upravit
1
9.10.15 16:24

?

Mně se vše vyplnilo. O černou magii se rozhodně nejedná. :lol: Velice příjemná a energií vás ještě dobije. Největší spokojenost :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.12.15 12:35

příspěvek

Předně zdravím, tady p. Fričova provádí výklad karet přes dvacet let, klientelu ma z celého světa, USA, Francie, Nemecko, Australie, Ceši, co vycestovali. Její výklad je vždy užasny, při vykladu nelze používat černou magii. Každy odchází posilněn pozitivní energií. Vubec nechápu blábol Michely 79 a haeny, jak mužou někoho hodnotit, když vlastně nevědí o co jde. Moje zkušenosti jsou jen ty nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.12.15 13:21
@frajer píše:
Předně zdravím, tady p. Fričova provádí výklad karet přes dvacet let, klientelu ma z celého světa, USA, Francie, Nemecko, Australie, Ceši, co vycestovali. Její výklad je vždy užasny, při vykladu nelze používat černou magii. Každy odchází posilněn pozitivní energií. Vubec nechápu blábol Michely 79 a haeny, jak mužou někoho hodnotit, když vlastně nevědí o co jde. Moje zkušenosti jsou jen ty nejlepší.

jeden příspěvek a hned pochvalný, že paní Fryčová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.6.18 18:53
@Burj Chalifa
@Burj Chalifa píše:
jeden příspěvek a hned pochvalný, že paní Fryčová :mrgreen:

Mohu poprosit o kontakt na pani Frycovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.5.19 16:52

Nejprve jsem k této kartářce chodila několik let a ani jsem si nevšimla, že jí to moc nevychází. Je to skvělá manipulátorka. Celé roky mě oblbovala, že mě můj partner děsně miluje a je mi věrný. Když prasklo za několik let, že tomu tak není, řekla, že o nevěře zásadně neříká. Tak proč tam chodit, když se to stejně na konec nedozvíte. Díky jejím předpovědím jsem přišla o hodně peněz, protože mi poradila a vždy špatně. Když jsem jí to konečně řekla, že jí nic nevychází, začala mne zastrašovat, odrazovat od soudu, že stejně prohraju a ikdyby, peníze stejně neuvidím. Samozřejmě, že soud jsem vyhrála a peníze už dávno mám. Ale díky ní jsem přišla o mnoho víc. O černé magii něco vim a určitě ji používá k manipulaci. Kdo na to nevěří, jeho problém. Já už bych k ní nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková