Kartářka Vysočina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
3.3.14 17:45

Kartářka Vysočina

Ahoj všichni,
můžete prosím poradit někdo z Vysočiny? :dance: Sháním kontakt na nějakou dobrou kartářku na vysočině - nejlépe Pelhřimov či Humpolec. Pokud někdo víte, budu ráda za kontakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
vykladzkaret
5.3.14 03:08

Ja „hnizdim“ na vesnici na Vysocine, okres Pelhrimov, ale vykladam online (je to moc narocna logistika). Jestli mate zajem, muzeme si dohodnout sezeni po skypu nebo jinak.

• Citovat
  • Upravit
7
14.3.14 13:44

Děkuji za odpověď, o online vykládání jsem tedy ještě neslyšela :-O a máte třeba nějaké webové stránky? Já totiž skype nemám (přes den má pc manžel v práci) nebo jaké další možnosti máte :) nebo posíláte výklad mailem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
15.3.14 20:48
@Halcyon píše:
Děkuji za odpověď, o online vykládání jsem tedy ještě neslyšela :-O a máte třeba nějaké webové stránky? Já totiž skype nemám (přes den má pc manžel v práci) nebo jaké další možnosti máte :) nebo posíláte výklad mailem?

Dobry den, stranky mam a poslala jsem Vam odkaz soukromou zpravou, abych nebyla podezrivana z neplacene reklamy 8) vyklad emailem je mozny, jsou i dalsi alternativy. Pokud mate otazky, urcite mi napiste, rada Vam reknu podrobostni.

• Citovat
  • Upravit
7
21.3.14 14:01

Děkuji, podívám se a kdyžtak se ozvu. Poslední dobou však trochu nestíhám ani se sem moc podívat :) venku se udělalo tak krásně, že se člověk snaží dělat venku na zahradě dokud to jde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.9.19 18:05

Dobrý den, neměly byste kontakt na paní kartářku Fajmanovou, která má vykládat karty ve Světlé nad Sázavou, nebo ve Zruči? Dostala jsem na ní doporučení, ale bohužel nemohu najít žádný kontakt.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat