Kartářka Vysočina
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kartářka Vysočina
Ahoj všichni,
můžete prosím poradit někdo z Vysočiny?
Sháním kontakt na nějakou dobrou kartářku na vysočině - nejlépe Pelhřimov či Humpolec. Pokud někdo víte, budu ráda za kontakt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja „hnizdim“ na vesnici na Vysocine, okres Pelhrimov, ale vykladam online (je to moc narocna logistika). Jestli mate zajem, muzeme si dohodnout sezeni po skypu nebo jinak.
- Citovat
- Upravit
Děkuji za odpověď, o online vykládání jsem tedy ještě neslyšela
a máte třeba nějaké webové stránky? Já totiž skype nemám (přes den má pc manžel v práci) nebo jaké další možnosti máte
nebo posíláte výklad mailem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halcyon píše:
Děkuji za odpověď, o online vykládání jsem tedy ještě neslyšelaa máte třeba nějaké webové stránky? Já totiž skype nemám (přes den má pc manžel v práci) nebo jaké další možnosti máte
nebo posíláte výklad mailem?
Dobry den, stranky mam a poslala jsem Vam odkaz soukromou zpravou, abych nebyla podezrivana z neplacene reklamy
vyklad emailem je mozny, jsou i dalsi alternativy. Pokud mate otazky, urcite mi napiste, rada Vam reknu podrobostni.
- Citovat
- Upravit
Děkuji, podívám se a kdyžtak se ozvu. Poslední dobou však trochu nestíhám ani se sem moc podívat
venku se udělalo tak krásně, že se člověk snaží dělat venku na zahradě dokud to jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, neměly byste kontakt na paní kartářku Fajmanovou, která má vykládat karty ve Světlé nad Sázavou, nebo ve Zruči? Dostala jsem na ní doporučení, ale bohužel nemohu najít žádný kontakt.
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit